Tekstforfatning

Hvis din hjemmeside eller webshop skal fremstå professionel, seriøs og tillidsvækkende, er det essentielt at have tekstindhold af høj kvalitet. Det gør din side mere attraktiv – både for dine kunder og for Google.

 • Du får en fast pris på din opgave
 • En god tekst kan være din vej til side et på Google
 • Fast kontaktperson til rådgivning og sparring
 • Erfaring med opgaver til alle brancher
 • Skræddersyet tekst til netop din virksomhed
 • Målgruppeforståelse
Skal vi hjælpe dig med tekstforfatning?
Skal vi hjælpe dig med tekstforfatning?
Ring nu på tlf. 70 22 11 44 eller udfyld formularen

Gør din hjemmeside attraktiv med tekstforfatning

Hvad end du lige er startet op med din virksomhed, eller du har været i branchen længe, så kender du til vigtigheden af at have en god hjemmeside. Den skal være brugervenlig, nem at manøvrere rundt på, den skal være overskuelig, og det skal tydeliggøres, hvad du tilbyder, og hvem du er. Det kan gøres gennem billeder og forskellige features, men det skal også gøres gennem velskrevne tekster, der giver dine kunder lyst til at købe lige netop dine produkter eller ydelser. Dårlige tekster kan skræmme potentielle kunder væk fra dit website.  Hvis teksterne på en side for eksempel er fulde af fejl, mangler informationer, eller ikke er beskrivende på en fængende facon, så bliver folk der sjældent længe. Din side kan også virke ufærdig, useriøs og ikke særlig gennemarbejdet, hvis den er fuld af fejl eller mangler tekst.

At forfatte tekster kan være en langsommelig affære, hvis ikke man har ideerne eller tiden til det. Derfor kan det være en rigtig god investering i din virksomhed at få en tekstforfatter til at gøre arbejdet. Det er der flere grunde til:

 • Du er sikker på at få tekster, der er velskrevne og ikke fulde af fejl
 • Dine produkter bliver understøttet af beskrivende tekster
 • Du får mere tid til at passe din virksomhed
 • Med gode SEO-tekster kan du komme frem på Google
 • Du får tekster, der er skrevet til lige præcis din målgruppe

Der er derfor flere gode årsager til, at det er en fremragende ide at få en professionel tekstforfatter til at skrive teksterne på dit website. Når først de velproducerede tekster ligger på din hjemmeside, er de med til at få dit website til at fremstå seriøs og professionel, og dine potentielle kunder vil have tillid til at købe dine produkter og ydelser.

Gør dit website attraktiv med velskrevne tekster fra OnlinePlus

Uanset hvilken form for website du driver, er velformulerede tekster et afgørende element i opbygningen af din side. Kun på den måde kan du fremstå seriøs. Med tekster skrevet med henblik på SEO kan du hjælpe dit website med at komme frem på Googles søgemaskine. Derudover skaber gode tekster værdi for læseren.

Når du driver en webshop eller en hjemmeside, har du ikke kundekontakt, som hvis du stod i en forretning. Derfor har du ikke mulighed for at fortælle dine kunder ansigt til ansigt, hvorfor de skal købe netop dine produkter eller ydelser. Men det kan god og relevant tekstforfatning gøre. Tekstforfatning hjælper dig nemlig med at fortælle dine kunder, hvad du har, og hvorfor de skal købe det hos dig.

Med andre ord har du mulighed for at gøre din hjemmeside ekstra attraktiv overfor Google og overfor dine kunder ved at fokusere på sådan noget som din forsidetekst, produktbeskrivelser og tekst til landingssider. Har du ikke selv tiden til det, eller kunne du blot tænke dig professionel hjælp til at få forfattet dine hjemmesidetekster, så kan vores tekstforfattere hos OnlinePlus hjælpe dig.

Vores dygtige tekstforfattere er opsatte på at skabe godt og relevant indhold til dit website. Indledningsvis tager du og din tildelte tekstforfatter en samtale om, hvad du ønsker af tekst. Derefter bliver I enige om længde og opbygning, og hvis du skal have skrevet SEO-tekster, så sørger vores tekstforfattere for, at dine udvalgte søgeord fremgår de rigtige steder i teksten. Når teksterne er færdige, får du dem tilsendt, så du kan læse dem og komme med kommentarer og tilføjelser, hvorefter din tildelte tekstforfatter retter teksterne til, så de bliver, ligesom du gerne vil have dem.

Hos OnlinePlus er du altid garanteret velformulerede og gennemarbejdede tekster, der er skræddersyede til dig og dit website. Så hvis du gerne vil have, at teksterne skal rettes mod en bestemt målgruppe, så skriver vi teksterne derefter. Ønsker du tekster med en bestemt tone for eksempel tekster, der er enten friske og lette eller beskrivende og tekniske, så sørger tekstforfatterne for det.

Tekster til ethvert website og til enhver situation

Ligesom en hjemmeside skal være brugervenlig og illustrere overfor dine kunder, hvad du har at byde på, så skal dine tekster opfylde samme krav. De skal være læsevenlige og med et korrekt sprog, skal de fortælle dine kunder, hvad de kan forvente at få, når de handler hos dig eller køber sig til dine services. Hos OnlinePlus kan vi hjælpe dig med at få skrevet dine tekster på en måde, så de på velformuleret vis beskriver dine produkter og ydelser. For at skabe den mest fuldendte oplevelse for dine kunder, når de klikker sig ind på dit website, så har vi selvfølgelig altid dine kunder i tankerne, når vi skriver dine tekster.

Hvor meget tekst skal du have på din hjemmeside?

Uanset om du driver en webshop eller har en hjemmeside, så er det vigtigt, at du fokuserer på dine tekster. Sælger du ikke produkter fra din hjemmeside, skal du faktisk have omkring 3000-4000 ord for at få fyldt din side ud med tekst. Des flere ord og jo bedre forfattet teksterne er, jo større sandsynlighed er der for, at netop dit website bliver fundet i Googles søgemaskine, når dine potentielle kunder foretager behovssøgninger. At skrive tekster kan tage en del tid, men vores tekstforfattere skriver mellem 500 og 700 ord i timen, alt efter hvor specialiseret eller nichepræget teksterne skal være. Derfor kan du hurtigt få udarbejdet tekster med godt indhold hos OnlinePlus.

Godt indhold er indhold, der er skræddersyet til din virksomhed og din målgruppe. Derfor gør tekstforfatterne hos OnlinePlus altid en dyd ud af at sætte sig ind i dine værdier og dine kunder, før de går i gang med at skrive tekster til dit website.

SEO-tekster

SEO, også kendt som søgemaskineoptimering, er arbejdet med at få dit website optimeret, så det er nemmere for dine kunder at finde. Det giver organisk trafik, men for at have en optimeret hjemmeside kræver det en del ting – én af dem er SEO-tekster. Når du skal have søgemaskineoptimeret din hjemmeside, aftaler du i fællesskab med en af vores SEO-specialister, hvilke søgeord du gerne vil findes på. Efterfølgende vil du i samarbejde med SEO-specialisten og en tekstforfatter aftale udformningen af din tekst og dine ønsker til indholdet, og så går tekstforfatteren i gang med at skrive dine SEO-tekster. Disse bliver skrevet med henblik på, at Google skal have nemt ved at finde dit website. Det betyder blandt andet, at dit søgeord bliver nævnt specielle steder i teksten og et bestemt antal gange.

Webtekster

Webtekster er de tekster, der skal produceres til dit website. Det kan være tekster til din forside, tekster til websitets underkategorier eller tekster til forskellige landingssider. Det er i disse tekster, at du har mulighed for at vise dine eksisterende såvel som fremtidige kunder, hvem du er, hvilke værdier dit brand har, og hvad du har at byde på.

Disse tekster skal derfor være relevante, beskrivende og selvfølgelig også lokkende, da det i mange tilfælde er den eneste måde, dine kunder kan lære dig og din virksomhed at kende på. Gode tekster skaber nemlig tillid, og tillid er helt afgørende for, om kunderne vælger at klikke en vare eller en ydelse hjem hos dig, eller om de i stedet går til konkurrenten.

Produkttekster

Driver du en webshop, har du sjældent direkte kontakt med dine kunder. Det betyder, at du ikke har mulighed for at fortælle dem alt det, der er at vide om dine produkter, men med velskrevne produkttekster har du stadig muligheden.

De kan nemlig skabe værdi og give al den information, der skal til, for at dine kunder får lyst til at klikke dine varer eller services hjem. Vores tekstforfattere har erfaring i at skrive produkttekster om alt lige fra tøj til hulmursisolering, og de gør det på en målrettet og velformuleret facon. Så du kan være sikker på, at dine potentielle kunder får al den information, de har behov for. Desuden slår Google hårdt ned på manglende produkttekster, korte produkttekster samt ufuldstændige tekster, og søgemaskinen er klog nok til at vurdere, om dine produkttekster opfylder de krav, der er til beskrivelserne såsom brugbar information, fyldord og interne links. Det er blot endnu en grund til, at det er vigtigt, der er styr på dit websites produktbeskrivelser.

Skal jeg hjælpe dig videre med tekstforfatning?
Camilla Jørgensen
Content specialist
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig