Start din egen DanDomain webshop

Hos OnlinePlus er vi eksperter i DanDomain webshops. Vi er samtidig certificerede DanDomain-partnere, hvorfor vi kan løse stort set alle opgaver inden for DanDomain-platformen.

  • Danmarks største e-commerce platform
  • Nyt design på din webshop fra 5.995,-
  • Design tilpasset dig og din virksomhed
  • Support der hjælper dig med din løsning
  • Responsivt design
  • Personlig rådgiver
Udfyld formularen, så sender vi dig gratis en demoshop
Udfyld formularen, så sender vi dig gratis en demoshop
Har du spørgsmål, ring på tlf. 70 22 11 44
Tilfredse kunder vi hjælper med DanDomain
Vi er stolte af de resultater, vi har opnået for vores kunder

“Jeg kan godt lide, at I har besøgt butikken. Når man har en, der skal administrere så mange penge for en, så er det utrolig vigtigt, at man har mødt personen og skabt et tillidsbånd. At man får en fornemmelse for, hvad det er for en virksomhed, og hvem det er, der skal markedsføre. Det er vigtigt at få sat ansigt på personerne bag. Det gør også, at markedsføringen bliver meget mere personlig og med en større forståelse for de produkter, vi sælger.”

Trine Kjær, Blossom

“Processen har været helt ekstremt nem. Vi havde afsat både flere penge og tid til processen, så det overraskede positivt, at vi kom i mål så let og hurtigt, som det var tilfældet.”

Ove Dissing-Spandet, Unicef

“Jeg synes, at samarbejdet har fungeret rigtig fint. De har været meget hjælpsomme.”

Monica Wass, WWF

DanDomain - altid fremtidssikret
https://www.youtube.com/embed/OB8ItYIcf_w

Professionel responsiv DanDomain Webshop

Hos OnlinePlus er vi eksperter i DanDomain webshops. Vi er samtidig certificerede DanDomain-partnere, hvorfor vi kan løse opgaver inden for DanDomain-platformen. Vi kan custom-designe din webshop helt fra bunden, så du får en skræddersyet løsning, eller du kan vælge en af vores flotte designskabeloner. Uanset hvad du vælger, så tilpasser vi altid shopløsningen, så den tilgodeser din virksomhed og dine kunder samt fremviser dine produkter og ydelser på den bedst mulige måde. Hele vejen igennem kan du føle dig tryg, da du har en personlig rådgiver, som kender dig, dit firma og dit projekt ud og ind.

Når du køber en DanDomain webshop-løsning hos OnlinePlus, kan du godt forvente en løsning, som har potentiale til at leve op til dine, og Googles, krav – både designmæssigt, men også i forhold til brugervenlighed og responsivitet. Vi sørger samtidig for, at din webshop fungerer optimalt efter de nye Mobile First-regler, så du kan ramme din målgruppe, der hvor de bruger mest tid – nemlig på mobilen. Med andre ord får du en webshop, som ser godt ud, og som er klar til at gå i luften. Med en DanDomain webshop lavet hos OnlinePlus kan din virksomhed opnå det potentiale, du ved, den har.

Et webshop design fra OnlinePlus indeholder
Custom design eller design fra skabelon
Personlig grafiker og udvikler
1 times gratis rådgivning
Gratis seminar og kurser
Kom godt i gang PDF
Gratis opdatering af webshoppen
100 % responsiv design tilpasset alle skærme
Brugervenlig administration

Hvorfor DanDomain altid er et sikkert valg

Hos OnlinePlus tilbyder vi DanDomain webshops – og det gør vi af nogle rigtig gode grunde.

For det første er det afsindigt nemt for dig at komme i gang som e-købmand. Vi har designet og udviklet en masse fede designskabeloner, som du kan vælge i mellem. Vores designs bliver selvfølgelig opdateret løbende, så de følger med tidens trends og tendenser. Det sikrer, at din webshop altid ender ud med et strejf af noget moderne, der naturligvis er kombineret med det, du ønsker – også selvom dine ønsker og behov er specifikke, anderledes, sjove eller endda udfordrende. Du kan læse meget mere om dette og se vores bibliotek af designs her.

For det andet skal du aldrig bekymre dig om at stå alene med opdateringer, nedbrud, virus, hacking og andre hovedpiner, som webshop-ejere kan komme ud for. Med DanDomain i baghånden, og som en hjælp på sidelinjen, er vi din mellemmand, hvis problemer skulle opstå, så vi hurtigt kan få dig på benene igen.

Ingen bekymringer

Faren for blandt andet vira og hacking er endnu en grund til, at vi arbejder i DanDomain-regi. DanDomain arbejder nemlig hver dag på at skabe en god, sikker og stabil drift for alle kunder, og din webshop er derfor i trygge og arbejdsomme hænder hos os. Vi er eksperter på området, og derfor synes vi, det giver rigtig god mening, at vi tager os af alt det tekniske, så du kan fokusere på at vækste din virksomhed.

Endnu en god grund er, at vi kan tilpasse webshoppen ud fra dine specifikke behov. Der kommer ikke til at ligge nogle moduler eller funktionaliteter, som du ikke har brug for. Til gengæld kan man tilføje alle de apps og moduler, der giver mening.

Derudover vil din webshop altid blive designet og kodet, så den er responsiv. Dette er en nødvendighed, eftersom størstedelen af internetbrugerne nu bruger deres mobil til at surfe nettet tyndt. Derfor skal din webshop kunne fungere 100% på både pc’er, tablets og smartphones – ellers ryger du nederst på Googles – og ikke mindst kundernes – liste.

Arbejdsprocessen
01
Opstart af webshop
Ved opstart sender vi dig altid en demowebshop og en PDF med vejledning omkring al vigtig viden for at kunne komme godt i gang med din webshop. Du vil herefter blive kontaktet af vores grafiker, som vil tage en telefonisk dialog omkring design. Du er også velkommen til at tage et møde med os på vores adresse. Her vil I gennemgå logo, billeder, farver, fonte og alt omkring designet. Hav gerne logo og dine billeder klar – så kan vi komme i gang lige efter.
02
Design og "din opgave"
Når vi har modtaget dine materialer, går vores grafiker i gang med at lave designet. Du vil efterfølgende få tilsendt link, hvor du kan gå ind og se designet i en designfil. Afslutningsvis er der en korrekturproces, så du er 100% tilfreds med designet og kan sige GODKENDT. Du kan dog allerede nu gå i gang med at oprette menu-struktur, varer, tekstundersider osv. i din demo – vi guider dig gerne, så du kan komme godt fra start, og vi opfordrer altid vores kunder til at få 1 times gennemgang af administrationen.
03
Opsætning af design
Når designet er godkendt, vil vores udvikler kode designet på din webshop. Har du en demoshop, sættes det direkte på shoppen. Har du en eksisterende webshop, koder vi designet på et sublink, så du kan kigge det hele igennem, før det går online. Det er altid dig, der bestemmer, hvornår det nye design skal på din live version. Vi vil selvfølgelig rådgive dig i brugen af designet – såsom korrekte størrelser på billeder og brugen af menu i top og bund.
04
Lancering og online
Når alle detaljer er gennemgået, og du er klar til at komme online, så hjælper vi gerne. Vi sørger for at pege dit domæne korrekt, hvis du har det liggende her hos os - ellers kontakt din udbyder af DNS og domæne. Kunsten er nu at få kunderne ind på din webshop, og her kan du få gratis rådgivning fra en af vores dygtige konsulenter. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en snak om markedsføring, eller vi kan komme til dig.
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan får jeg et overblik over omkostningerne på en ny webshop?
Vi laver altid et overslag med priser på webshop samt moduler og design. Så kan du kigge dette igennem og trække fra og ligge til, så det passer til dit behov. Derefter laver vi en kontrakt, hvor ALLE priser er nedskrevet, så både du og vi er sikre på, der ikke kommer nogen uforudsete omkostninger.
Du kan være helt sikker på, der ikke kommer uforudsete omkostninger. Vi fakturerer ikke noget før, kunden selv har godkendt beløbet.
Du har tre muligheder for at betale din webshop. Årlig faktura, kvartalsvis og per måned. Vælger du at betale kvartalsvis eller per måned, så er det et krav, at du bliver tilmeldt Betalingsservice.
Opsigelse af abonnementerne skal ske skriftligt senest 3 måneder før udløbet af en aftaleperiode til info@onlineplus.dk
DanDomain webshop er et produkt, som du har brugsretten til så længe, du betaler dit abonnement. Skulle du ønske at flytte din webshop over til en anden partner eller til DanDomain, er det intet problem. Du udfylder blot en overdragelsesblanket sammen med den nye partner og sender den til faktura@onlineplus.dk
Vi sender dig gerne en demoshop, du kan prøve gratis i 30 dage. Denne demoshop kan vi efterfølgende lave om, så det bliver din ”rigtige” webshop. Så kan du komme i gang med at undersøge mulighederne i administrationen, se video tutorials omkring oprettelser af varer og andre super relevante ting i forhold til din nye webshop.
Ja – men ikke meget. Vi booker et møde her på kontoret eller et telefonmøde med vores grafiker. Han/hun vil føre dig kyndigt igennem designfasen. Hvis du vil være på forkant, er det en god idé at have samlet logo og billeder til forsiden (slider og bokse). Sammen bliver I enige om farver, fonte og generel layout. Herefter vil vores grafiker gå i gang med at lave designoplæg. Du vil efterfølgende få tilsendt designet i en fil, så du kan se eksemplet. Afslutningsvis er der en korrekturproces, så du er 100% tilfreds med designet og kan sige GODKENDT.
Vi koder designet på webshoppen, så snart det er godkendt ved vores grafiker. Vi sørger selvfølgelig for at give dig informationer omkring størrelser og anden relevant information, så at du selv kan arbejde med det i fremtiden, hvis du ønsker.
Hvis du har din webshop igennem OnlinePlus, så vil vi helt sikkert hjælpe dig. Har du din webshop gennem DanDomain, men køber design hos os, så er det DanDomain, der hjælper dig fremadrettet. Der er ret mange ting, der skal være klar, før shoppen kan gå online. Der skal være styr på produkter, handelsbetingelser, fragt, betalingsmetoder osv. Vi har lavet en lille guide til dig, som du kan bruge, og ellers er du altid velkommen til at tage fat i vores support, som kan guide dig.
Ja! Vi har et kæmpe setup, da vi er et full service bureau. Dvs. at vi kan hjælpe dig med en bred vifte af online markedsføring. Vi er knivskarpe til Google Ads, SEO, Facebook annoncering, tekst og e-mail marketing. Vi giver dig gerne et uforpligtende bud på, hvor det vil være mest optimalt for dig at starte ud.
Det gør vi. Vi står både for at rette design til, lave nye billeder, eller hvad det måtte være. Vi har også en udviklingsafdeling, som kan hjælpe dig med at kode noget af siden om, hvis dette behov skulle opstå.

Når du investerer i en webshop hos OnlinePlus

Når du investerer i en DanDomain webshop via OnlinePlus, får du et brugervenligt webshop CMS, der egner sig til både større og mindre webshops – med et unikt design. Vi gør det let for dig at opdatere indhold såsom produkter, tekster og billeder og giver dig samtidig et stort udvalg af moduler, som kan tilknyttes shoppen og give endnu flere funktionaliteter.

Med en DanDomain webshop har du mulighed for integration til bl.a. E-conomic og Microsoft Dynamics, så du kan forbinde din webshop direkte til eksempelvis dit økonomisystem. Du får samtidig administration til selv at kunne lave søgemaskineoptimering, men du kan også tilkøbe, så vi står for at øge din placering i Googles søgeresultater.

Du får altid personlig rådgivning tilknyttet dit køb af webshop, og vi sidder klar til at guide dig igennem eventuelle udfordringer, så vi sammen når et tilfredsstillende resultat.

Skal jeg hjælpe dig videre med din webshop?
Malene Bruun
CPO & Head of People and Culture
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig