Start din egen DanDomain
webshop fra kun
kr. 199,-/md.

Start din webshop med Danmarks bedste webshop løsning.
Du kommer nemt og hurtigt i gang og vi er med dig hele vejen.

Dansk support
Optimeret til Google
100% responsiv/mobilvenlig
Hurtig produktionstid
Et væld af integrationer
1 times gratis rådgivning
Gratis seminarer mange gange om året
Du betaler ikke en procentdel af din omsætning

Kom i gang dandomain

Ved at udfylde formularen og klikke “Bestil” accepteres vores Privatlivspolitik

Start-up
kr.199,-/md.
ekskl. moms

Inkl. 1 times
gratis
rådgivning

Professionel responsiv DanDomain Webshop

Hos OnlinePlus er vi eksperter i DanDomain webshops. Vi er samtidig certificerede DanDomain-partnere, hvorfor vi kan løse opgaver inden for DanDomain-platformen. Vi kan custom-designe din webshop helt fra bunden, så du får en skræddersyet løsning, eller du kan vælge en af vores flotte designskabeloner. Uanset hvad du vælger, så tilpasser vi altid shopløsningen, så den tilgodeser din virksomhed og dine kunder samt fremviser dine produkter og ydelser på den bedst mulige måde. Hele vejen igennem kan du føle dig tryg, da du har en personlig rådgiver, som kender dig, dit firma og dit projekt ud og ind.

Når du køber en DanDomain webshop-løsning hos OnlinePlus, kan du godt forvente en løsning, som har potentiale til at leve op til dine, og Googles, krav – både designmæssigt, men også i forhold til brugervenlighed og responsivitet. Vi sørger samtidig for, at din webshop fungerer optimalt efter de nye Mobile First-regler, så du kan ramme din målgruppe, der hvor de bruger mest tid – nemlig på mobilen. Med andre ord får du en webshop, som ser godt ud, og som er klar til at gå i luften.

 

Hos OnlinePlus tilbyder vi DanDomain webshops – og det gør vi af nogle rigtig gode grunde.

For det første er det afsindigt nemt for dig at komme i gang som e-købmand. Vi har designet og udviklet en masse fede designskabeloner, som du kan vælge i mellem. Vores designs bliver selvfølgelig opdateret løbende, så de følger med tidens trends og tendenser. Det sikrer, at din webshop altid ender ud med et strejf af noget moderne, der naturligvis er kombineret med det, du ønsker – også selvom dine ønsker og behov er specifikke, anderledes, sjove eller endda udfordrende.

For det andet skal du aldrig bekymre dig om at stå alene med opdateringer, nedbrud, virus, hacking og andre hovedpiner, som webshop-ejere kan komme ud for. Med DanDomain i baghånden, og som en hjælp på sidelinjen, er vi din mellemmand, hvis problemer skulle opstå, så vi hurtigt kan få dig på benene igen.

Ingen bekymringer

Faren for blandt andet vira og hacking er endnu en grund til, at vi arbejder i DanDomain-regi. DanDomain arbejder nemlig hver dag på at skabe en god, sikker og stabil drift for alle kunder, og din webshop er derfor i trygge og arbejdsomme hænder hos os. Vi er eksperter på området, og derfor synes vi, det giver rigtig god mening, at vi tager os af alt det tekniske, så du kan fokusere på at vækste din virksomhed.

Derudover vil din webshop altid blive designet og kodet, så den er responsiv. Dette er en nødvendighed, eftersom størstedelen af internetbrugerne nu bruger deres mobil til at surfe nettet tyndt. Derfor skal din webshop kunne fungere 100% på både pc’er, tablets og smartphones – ellers ryger du nederst på Googles – og ikke mindst kundernes liste.

Når du investerer i en DanDomain webshop hos OnlinePlus

Når du investerer i en DanDomain webshop via OnlinePlus, får du et brugervenligt webshop CMS, der egner sig til både større og mindre webshops. Vi gør det let for dig at opdatere indhold såsom produkter, tekster og billeder.

Med en DanDomain webshop har du mulighed for integration til bl.a. E-conomic og Microsoft Dynamics, så du kan forbinde din webshop direkte til eksempelvis dit økonomisystem. Du får samtidig administration til selv at kunne lave søgemaskineoptimering, men du kan også tilkøbe, så vi står for at øge din placering i Googles søgeresultater.

Du får altid personlig rådgivning tilknyttet dit køb af webshop, og vi sidder klar til at guide dig igennem eventuelle udfordringer, så vi sammen når et tilfredsstillende resultat.

Designskabeloner til følgende shops

Abbozzo
Installer selv (find det i din administration) 1995,-
Lad os installere 2995,-
Athen
Installer selv (find det i din administration) 0,-
Lad os installere 1150,-
Chicago
Installer selv (find det i din administration) 1995,-
Lad os installere 2995,-
Barcelona
Installer selv (find det i din administration) 0,-
Lad os installere 1150,-
Vegas
Installer selv (find det i din administration) 0,-
Lad os installere 1150,-

Skal vi også løfte din virksomhed?

Kom i gang dandomain

Ved at udfylde formularen og klikke “Bestil” accepteres vores Privatlivspolitik

Skal jeg hjælpe dig videre med din DanDomain webshop?
Jeppe Majgaard
CEO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig