Skræddersyede webshopløsninger

Hos OnlinePlus hjælper vi dig nemt og hurtigt i gang med din nye webshop. Du får en brugervenlig og mobilvenlig dansk webshop, hvor dine produkter præsenteres på en indbydende måde, og hvorfra du let kan sælge dine produkter online. Vi er med dig hele vejen, så du kan trygt lade os hjælpe dig i gang med dit online salg med Danmarks bedste webshopløsning.

Du ejer selv din webshop
Du får tilknyttet en personlig rådgiver
Din webshop bliver tilpasset efter dine behov
Du bliver hjulpet igennem hele processen fra start til slut
Du får dansk support samt hjælp til både design, udvikling og online markedsføring
Du får en responsiv webshop, der er optimeret til både desktop og mobil
Beregn din pris
- nemt og hurtigt

Modtag et prisestimat direkte
i din indbakke

Få et professionelt prisestimat på dit projekt

Prisestimat på webshop
  Hvad er formålet med din nye webshop? *

  Professionel webshop, der matcher din vision

  Hos OnlinePlus er vi eksperter i at lave webshops, og med vores mange webshopløsninger til forskellige brancher i ryggen kan vi sikre dig en professionel webshop, der er skræddersyet til din forretning. Formålet med din webshop er at skabe mere salg, og det kan vi hjælpe dig med. Vi laver en webshop, der er brugervenlig, og som gør den enkelte kunderejse nem og overskuelig. Med en webshop løsning fra os kommer du med andre ord til at stå stærkere i kampen om dine kunder.

  Når du lader OnlinePlus hjælpe dig godt i gang med din nye webshop, sker det altid i tæt samarbejde med dig. Det sikrer dig en webshop, der ikke kun matcher din forretning, men også skaber et solidt fundament for succes. Med vores mangeårige erfaring og et team af dygtige webudviklere kan vi tilbyde både at custom-designe din nye webshop helt fra bunden samt tilpasse en af vores eksisterende webshop-templates til at matche din vision.

  Uanset hvilken løsning du vælger, tilpasser vi altid webløsningen, så den tilgodeser din forretning og dine kunder, samt fremviser dine produkter på den bedst mulige måde. Du kan føle dig helt tryg ved at lade OnlinePlus stå for at lave din webshop. Du tilknyttes altid en personlig rådgiver, der kender dig, dit produkt og dit projekt ned til mindste detalje. Du kan derfor godt forvente en webshop, der matcher din vision samt Googles krav. Ikke kun designmæssigt, men særligt også i forhold til bruger- og mobilvenlighed, så du kan ramme din målgruppe på den enhed, hvor de bruger mest tid.

  Få et prisestimat

  Webshopdesign med frihed

  Når vi designer din nye webshop, er det altid med udgangspunkt i din forretning og dine ønsker. Din personlige rådgiver står til enhver tid klar til at give professionel sparring i forbindelse med webshopdesign og layout. Vi har efterhånden designet hundredvis af webshops, og med vores erfaring ved vi, hvilke elementer der kan være med til at skabe de bedste forudsætninger for succes.

  En succesfuld webshop har et flot og gennemført design. Dette gælder både i forhold til layoutet såsom farvevalg, opsætning og skrifttyper, men også i forhold til at være responsivt. Der skal være en rød tråd i designet, og det skal samtidig være behageligt at se på, uanset fra hvilken enhed webshoppen besøges. Er din webshop nem og overskuelig, og er der sammenhæng mellem alle elementer, jo mere sandsynligt er det, at dine kunder gennemfører et køb.

  Du leverer som udgangspunkt råmaterialet herunder blandt andet billeder og tekst, og med udgangspunkt i dine ideer og ønsker til design og layout sørger vi for i tæt dialog med dig at designe en webshop, der tilgodeser din virksomhed og fremstår professionel og gennemført. Vores webshopløsninger designes med fokus på kreativitet, forretning og frihed i designet, og skulle du mangle inspiration til webshopdesign, har du altid mulighed for at hente inspiration i vores mange webshopløsninger.

  Få et prisestimat

  Webshopløsninger med mange muligheder

  I forbindelse med at lave webshops sætter vi en ære i at kunne tilbyde vores kunder de bedste webshops på markedet. Derfor er det også vigtigt for os, at du har mulighed for at vælge netop det webshopdesign, den webshop-template eller platform, som bedst muligt passer til dig og din virksomhedsprofil.

  Hos OnlinePlus laver vi følgende webshops:

  • WooCommerce
  • Shopify
  • SmartWeb
  • ScanNet
  • HostedShop
  • WannaFind

  Hvis du mangler inspiration til webshoppen, fås hver enkelt shop med et væld af designskabeloner, som du kan kigge nærmere på. Det giver dig rig mulighed for at vælge lige præcis den webshop-template, der bedst muligt tilgodeser din forretning. Skal vi også hjælpe dig med den bedste webshopløsning? Så tøv endelig ikke med at kontakte os, så du kan komme i gang med din nye, professionelle webshop allerede i dag.

  Kontakt os

  Ingen grund til bekymring

  Du kan være helt tryg ved at lægge din webshop i vores hænder. Vi sørger for en professionel webshop med en sikker og stabil drift samt et brugervenligt CMS-system, det gør det let for dig selv at opdatere indhold såsom produkter, billeder og tekster efterfølgende. Ved køb af webshop gennem OnlinePlus får du altid tilknyttet en personlig rådgiver, der er med dig hele vejen og sidder klar til at guide dig igennem eventuelle udfordringer eller spørgsmål, så vi sammen sikrer et tilfredsstillende resultat.

  Skulle du få brug for support, har vi en stor supportafdeling, der kan hjælpe med svar på alle dine spørgsmål til webshoppen – lige fra administration over design til tracking af kampagner eller marketing generelt.

  Få et prisestimat

  Beregn din pris- nemt og hurtigt

  Modtag et prisestimat direkte i din indbakke.

  Kom i gang med din nye webshop hos OnlinePlus

  Hos OnlinePlus er vi med dig i hele processen fra idé til lancering af din webshop, og vi kan hjælpe dig med alle elementer, så din webshop kommer til at stå helt skarpt. Uanset om du ønsker en uforpligtende snak om opstart af webshop, har brug for webshopoptimering eller går med tanken om at skifte platform eller samarbejdspartner.

  Jeppe Majgaard
  CEO
  Vi kan også kontakte dig
  Vi kan også kontakte dig