Få en supernem og professionel webshop med WooCommerce

Ønsker du en webshop som er let at komme i gang med og som kan udvikles i takt med din succes, så er WooCommerce løsningen. Hos OnlinePlus har vi stor erfaring med at skabe e-handelsløsninger, der er skræddersyet til kundens behov, og vi står gerne for at opbygge din webshop med WooCommerce. Men vigtigst af alt – VI HJÆLPER DIG HELE VEJEN.

Optimal mod Google
100% mobil og tablet venlig
Nem administration til oprettelse af produkter og håndtering af ordre.
Flotte og gennemarbejdede designskabeloner eller unikt design.
Markedsføring af din webshop – vi kan rådgive og hjælpe dig

WooCommerce er et plugin til WordPress CMS, der er det mest brugte verden over. Hertil er du sikret en holdbar og fremtidssikret platform med masser af muligheder.

Kontakt os

Se alle vores designskabeloner som du kan vælge mellem

Design til din WooCommerce webshop

Kampen om kunderne er hård. Det kræver, du går online med en webshop, der er professionel og troværdig og som selvfølgelig har salg for øje. Hos OnlinePlus har du to muligheder med dit design. Du kan vælge en af vores designskabeloner (se her under), eller du kan få lavet et unik design fra bunden. Har du brug for et simpelt og minimalistisk udtryk til at starte med, så er vores designskabeloner perfekt for dig.

Vi har udviklet og lavet vores egne designskabeloner, der alle er 100% gennemtestet og lige til at gå til. Disse kan naturligvis tilpasses med dine farver og logo. Fordelen heri er en hurtig implementeringstid og en billig økonomi, samtidig med det er designs, der er lavet på baggrund af vores mangeårige viden om e-handel.

Ønsker du et unikt design, eller måske du leverer designet selv, kan vi også hjælpe dig. Vi har stor erfaring i at lave konverteringsdygtige designs, der samtidig ser brandgodt ud – vi har gjort det mange gange før. Både for nyopstartede og store kæder.

Vi skræddersyer et design fra bunden i tæt samarbejde med dig/jer og sørger for opsætningen efterfølgende.

Med WordPress WooCommerce kan vi give din shop et responsivt og moderne design, som samtidig er nemt at tilgå for de besøgende på din webshop. WordPress er kendt for at have det nemmeste kontrolpanel, når det kommer til CMS-systemer, og i samspil med et WooCommerce shopmodul kan du på enkel vis håndtere ordrer, ligesom det er nemt at sætte nye produkter på shoppen og navigere mellem de forskellige sider.

Kom i gang i dag

Vi hjælper dig også når webshoppen er leveret

Når arbejdet med at skabe din nye WooCommerce webshop er klaret, så er du velkommen til at gøre brug af vores viden gennem WooCommerce support på både telefon, chat og mail, hvor vi besvarer dine spørgsmål og hjælper dig godt i gang.

Samtidig bliver du tilknyttet en personlig rådgiver til din markedsføring og forretning. Dette oplever vi at vores kunder er utrolig glade for, da vi får et kendskab og en relation til dig og kender dit behov og din butik.

E-handlen buldrer frem – start din webshop i dag og vækst din forretning

Med en professionel WooCommerce webshop står du stærkere i kampen om kunderne, idet de vil blive budt velkommen af et lækkert design, der præsenterer dine varer på bedste vis. WooCommerce kan således være en effektiv investering, der kan lede til en øget omsætning i din virksomhed.

E-handel er i rivende udvikling, og flere og flere vælger at handle online. Derfor kan du som virksomhedsejer drage stor fordel af en webshop, hvor de besøgende nemt kan navigere rundt mellem de forskellige sider og se nærmere på de forskellige produkter, du sælger. En WooCommerce webshop sikrer et flot og overskueligt look, som kan være med til at gøre forskellen for, om kunderne vælger dig eller en af dine konkurrenter. Samtidig er det vigtigt at tage højde for, at der er flere og flere, der handler via deres mobil, og det er derfor vigtigt, at din webshop er tilpasset, uanset om de besøgende tilgår den fra mobil, tablet eller computer. Lader du OnlinePlus stå for at skabe din nye WooCommerce webshop, så sørger vi for, at indholdet er tilpasset til den enhed, som webshoppen tilgås fra, så din webshop fremstår professionel og velstruktureret for de besøgende.

Du kan måske drage nytte af en simpel webshopløsning, mens det for andre vil give mening med et mere avanceret design. Hos OnlinePlus sørger vi altid for at tilpasse os den enkelte kundes behov, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvad der giver bedst mening for lige præcis dig og din virksomhed.

Vores arbejde med din nye WooCommerce webshop vil således altid indledes med en dialog, hvor vi tager os tid til din virksomhed og dens værdier, så vi er sikre på at gå efter samme mål.

Vi har arbejdet med e-handelsløsninger i 10 år nu og har stor erfaring med at finde frem til det, den enkelte kunde efterspørger, og herved skabe et produkt, der stemmer overens med dine/jeres præferencer.

Kontakt os

Gør din WooCommerce webshop synlig med effektiv markedsføring

WooCommerce er et fantastisk godt valg, hvis du ønsker at gøre brug af digital markedsføring til at gøre dine produkter synlige for mange flere, da det understøtter alle feeds og moduler til både Facebook, Instagram og Google.

Skulle du have brug for hjælp til at markedsføre din nye WooCommerce webshop, så har vi en masse dygtige specialister med på holdet, som sidder klar til at hjælpe dig med både Google Ads, SEO og annoncering på Facebook. Med den rette markedsføring kan du opnå en øget trafik og dermed nå flere potentielle kunder. Foretrækker du at stå for markedsføringen selv, så står vi klar med gode råd og vejledning.

Vi kan dele opgaven med markedsføring imellem os, eller du kan vælge at overlade arbejdet med markedsføring til vores dygtige specialister. Valget er helt op til dig.

Du er velkommen til at deltage i et af vores seminarer, som vi jævnligt afholder både online og her i huset. De omhandler bl.a. opstart af webshop eller hvordan du bedst skaber online synlighed og værdi ved hjælp af markedsføring.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig videre med din nye WooCommerce webshop?

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre på vejen mod en flot og funktionel WooCommerce webshop.

Jeppe Majgaard
CEO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig