WordPress hjemmeside

En hjemmeside er din virksomheds ansigt udadtil. Det er her du viser omverdenen din identitet.

En professionel hjemmeside kan være forskellen mellem, om dine besøgende konverterer til kunder eller om de klikker sig videre til din konkurrent. Få OnlinePlus til at hjælpe dig med din nye hjemmeside og få dermed en grundig og erfaren samarbejdspartner. Uanset din branche, om du er en virksomhed eller en organisation og om du har en eksisterende side eller skal starte helt fra bunden, så ved vi, hvordan vi fremstiller den helt rette løsning til dig.

Hjemmeside case
Hjemmeside case

Den nye hjemmeside er gearet til at håndtere alle fremtidige udfordringer og muligheder.

Se hvordan

Analyse og planlægning

Første skridt mod din nye hjemmeside er et indledende møde, hvor vi gennemgår dine ønsker til hjemmesiden. Projektlederen sørger for at processen bliver i gang sat og i denne forbindelse indsamles nødvendige materialer og informationer, således grafiker og udvikler har det bedste udgangspunkt for at gøre din hjemmeside til virkelighed. Projektlederen fordeler opgaverne ud og sørger for at vi kommer i mål med din opgave. Efterfølgende vil vores designer kontakte dig med en række afklarende spørgsmål

Design og programmering

Når designeren har indsigt i den grafiske profil, de ønskede funktionaliteter og fokuspunkterne, så udvikles der et designudkast. Ud fra dette udkast arbejdes der med eventuelle rettelser og der vil herefter blive fremsendt et nyt udkast. Sådan sikrer vi os, du som kunde bliver 100% tilfreds med din nye hjemmeside. Når designet er godkendt, vil opgaven blive lagt videre til en af vores udviklere, som vil sørge for at programmere din hjemmeside. Her sikrer vi os også, at alle funktionaliteter virker som ønsket.

Hjemmesiden går online

Når din hjemmeside er færdigprogrammeret, bliver du kontaktet for at få peget dit domæne ind på din nye hjemmeside. Når domænet er sat op og peget, vil din hjemmeside være online. Vi er nu klar til at skabe resultater for dig. OnlinePlus kan meget mere end at designe og udvikle din hjemmeside. Vores online marketing specialister står glædeligt til rådighed med råd og sparring for at få mest muligt ud af dine online aktiviteter. De hjælper dig for eksempel med at skabe overblik over statistikken på din hjemmeside.

Support og rådgivning

Vores marketingafdeling giver dig glædeligt information om, hvilke af dine sider der har flest besøg og dermed er mest interessante for dine potentielle kunder. De står også klar til at informere dig om andre marketingydelser der kunne være interessante for dig og din forretning. Læs mere om hvilke marketingsydelser, vi kan tilbyde dig. Du er også altid velkommen til at sende mails om rettelser eller tilføjelser til tekster og billeder på siden, så vil vores support sørge for at få opdateret siden for dig. Du har også altid mulighed for at ringe ind og få hjælp via din supportaftale.

Bliv kontaktet og få gratis rådgivning

Når du investerer i en WordPress hjemmeside via OnlinePlus

Et simpelt CMS og fuld kontrol over alt indhold og billeder. Vi giver dig sparring om søgemaskineoptimering, og rådgiver dig til hvordan du kan få din hjemmeside vist øverst i Googles søgeresultater. Med en WordPress hjemmeside får du en teksteditor, der minder om Word, som gør det meget brugervenligt at arbejde i. Vi producerer udelukkende responsive hjemmesider, så du er opdateret til forbrugernes stadigt stigende internetbrug via smartphones og tablets. Vi danner os forud for arbejdet med din hjemmeside, et grundigt indblik i dit forretningsområde, dit marked og din målgruppe, så vi har de bedste forudsætninger for at skabe en succesfuld hjemmeside til din virksomhed. Hos OnlinePlus får du fri support, og en fast kontaktperson, som står klar til at hjælpe og rådgive dig året rundt. Skulle du derudover have ønsker til specielle features på sin hjemmeside, tager vi også gerne en snak med dig om specialudvikling af moduler, som matcher dine ønsker og behov.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Har du brug for en stabil sparringspartner til udvikling af din hjemmeside?
Kontakt os
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.