Skræddersyet hjemmeside

Har du store drømme for din hjemmeside, men svært ved at se, hvem der kan gøre dine ønsker til virkelighed? Hos OnlinePlus kan vi hjælpe dig med at realisere dine idéer, og vi er dem som vil skabe en fuldstændig skræddersyet hjemmeside til din virksomhed.

 

OnRobot

OnRobot er en fremadstormende odenseansk virksomhed der producerer kollaborative robotter. Hos OnRobot manglede de et sted, hvor de kunne dele filer internt mellem dem og deres partnere. Målet var let og tilgængeligt at levere forskellig information til deres partnere, såsom nyheder, opdateringer, pressemateriale og lignende. Derudover ønskede de at give deres distributører muligheden for at bestille produkter direkte via intranettet. OnRobot havde også et behov for at kunne fremvise deres distributører på globalt plan.

OnRobot og deres skræddersyede løsning

Hos OnlinePlus lavede vi en skræddersyet løsning til dem ved, at udvikle et privat intranet helt fra bunden af. Et intranet, hvor det er muligt at dele filer samt filtrere/søge på disse filer, udgive privat information og bestille produkter. OnRobot fik også et lækkert og overskueligt distributørkort fra Google Maps med udvidet søge- og filteringsfunktionalitet.

Alt er udviklet fra bunden for at tilpasse løsningen 100% til kundens behov.

Se OnRobots fine distributørkort

FHL

Fyns Hvidevare Levering leverer hvidevarer engros til B2B-kunder i hele landet. Og netop på grund af deres store mængde af kunder fordelt ud over landet, så havde FHL behov for at kunne vise deres produktsortiment frem for deres samarbejdspartnere og leverandører. De ønskede sig en smart B2B løsning, hvor kunderne på nem vis kan logge ind og lægge en bestilling på, hvad de mangler. Derudover drømte de om, at alt funktionalitet mht. visning af produkter og kategorier skulle styres ned til den enkelte bruger.

FHL og deres skræddersyede løsning

OnlinePlus imødekom FHLs ønsker ved at implementere en shoplignende funktionalitet på hjemmesiden, hvor brugere med login kan logge ind og aflægge produktbestillinger ud fra kundens produktsortiment.

Se FHLs B2B portal her 

Danfoss Semco

 Danfoss udvikler teknologier til hele verden, som gør mennesker i stand til at få mere ud af mindre. Danfoss Semro afdelingen i Odense udvikler højteknologisk automatiseret udstyr til brandslukninger på land og vand.

Danfoss Semro havde brug for at kunne samle alt information omkring deres produkter og services på én hjemmeside, herunder visning af forskellige medier, såsom kataloger og videoer. Samtidig med at de havde et behov for, at kunne dele flere hundrede filer på et internt netværk, hvor selv partnere fra Kina skulle have adgang. Derudover ønskede de at fremvise alle deres partnere og agenter på et stort forhandlerkort med tilhørende søge- og filtreringsfunktion.

Danfoss Semco og deres skræddersyede løsning

Hos OnlinePlus har vi udviklet et modul til visning af PDF-filer og videoer på Danfoss Semcos hjemmeside. Her kan man filtrere mellem de forskellige data for at finde frem til det, man søger. Samtidig har vi udviklet et unikt fildelingssystem, hvor filer kan inddeles i kategorier. Alle filer vises frem i en stor datatabel med tilhørende søge- og filtreringsfunktion. Samtidig har vi udviklet et kortmodul med hjælp fra Google Maps til at repræsentere kundens partnere og agenter verden over. Alt dette styres via kundens administration.

Se Danfoss Semcos skræddersyede løsninger

Vi løser komplekse problemer

Hos OnlinePlus kan vi meget mere end at lave en hjemmeside. Vi har kompetencerne og kreativiteten til at løfte de mere krævende hjemmeside projekter. Vi vil i samarbejde med dig lave en helt unik hjemmeside der fortæller præcis, hvad dit brand står for.
Ingen tanke er for stor. Hos OnlinePlus kan du få udviklet præcis, hvad din virksomhed har brug for. Vil du have unikt design? Unikke integrationer og unikke funktioner? Har du nogle helt særlige behov, når det kommer til et avanceret intranet eller har du brug for en original B2B løsning? Uanset hvor unikke dine behov og ønsker er, så er OnlinePlus klar til at løfte opgaven.

Herunder ser du et eksempel på virksomheder, hvis drømmeprojekter vi har realiseret på deres hjemmeside.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.