70221144 Support

Der er ikke nogen tvivl om, at Google er den største spiller inden for søgemaskinerne i Danmark. Derfor er der mange dele af din online markedsføring, som bør have tænkt Google ind over. Og når du vælger at samarbejde med OnlinePlus, får du et bureau, som har opnået Google Partner status – dette vil sige, at vi er anerkendte Google AdWords eksperter  – Læs mere om Google AdWords Partnere her.

gratis rådgivning

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig!

Please leave this field empty.

Søgemaskineoptimering til Google

Ikke nok med, at Google står for størstedelen af søgninger der bliver foretaget i Danmark, de har så meget indflydelse, at hvis du ikke eksisterer på Google, så eksisterer du faktisk ikke! Derfor er det essentielt at søgemaskineoptimere – tilpasse dine tekster og generelle information på din hjemmeside, så Google har lettest ved at læse, hvad den handler om og matche den til relevante søgninger fra brugere.

Google Analytics

Få direkte information om dine kunder med Google Analytics – værktøjet giver dig alle de informationer du overhovedet har brug for om dine kunder og deres interaktion med din hjemmeside.
Værktøjet kan også arbejde sammen med din AdWords konto, og kan bruges til at finde værdifuld information til din søgemaskineoptimering.

Google AdWords

Søgemaskineoptimering er den langsigtede investering, vil du derimod også have resultater med det samme er Google AdWords vejen frem. Ved at lave betalte annoncer på Google har du kontrol over din synlighed, da det helt afhænger af din hjemmesides kvalitet og den pris du er villig til at betale for at ligge i toppen.

Fordelen ved Google

At have den samme spiller til at sidde på store dele af markedet har både fordele og ulemper. Google er magtfuld, og de ved det godt. Derfor har de en stor frihed til at lave ændringer som de lyster. Til gengæld ved, at det er det samme system der skaber grundlaget for nettet, kan store dele af dine online værktøjer arbejde sammen uden problemer. Og der er meget information! Med Googles redskaber bliver du godt klædt på til at håndtere din hjemmeside eller webshop.

Kontaktpersoner

Vores online markedsførings specialister sidder klar til at hjælpe dig omkring Google...

Jeppe Majgaard

CEO & Online Marketing Specialist

Jeppe har arbejdet med online markedsføring, websites og webshops siden 1997. Gennem sit mangeårig arbejde med små kunder så vel som store kæder, er der helt sikkert grundlag for en god dialog og rådgivning.

Jimmy Vejlemark

Partner & Online Marketing Specialist

Jimmy er uddannet markedsføringsøkonom og har arbejdet med hele det online medie siden 2006.
Jimmy er kendt for sin altid gode dialog med kunder - store som små, og sidder altid klar til at hjælpe med dit næste projekt