Få en professionel hjemmeside

Vi er din samarbejdspartner og personlige rådgiver, der kan hjælpe dig med en professionel hjemmeside, som afspejler din vision for din virksomhed.

Personlig rådgiver
Engangsbetaling
Hurtig support
Gratis seminarer
En proces, der sikrer kvalitet
Platform der er gearet til markedsføring og Google
Beregn din pris
- nemt og hurtigt

Modtag et prisestimat direkte
i din indbakke

Få et professionelt prisestimat på dit projekt

Prisestimat på hjemmeside
  Hvad er formålet med din nye hjemmeside? *

  Få en brugervenlig hjemmeside, der skaber konverteringer

  Hos OnlinePlus får du en professionel hjemmeside, der er med til at styrke din position på markedet. Du får en hjemmeside med et brugervenligt CMS-system, et flot og mobilvenligt design samt dansk support, hvis du skulle have brug for hjælp eller have spørgsmål. Vi er din samarbejdspartner og personlige rådgiver, der kan hjælpe dig med en ny hjemmeside, der afspejler din vision for din virksomhed.

  Skal vi også hjælpe dig i gang med en ny hjemmeside? Så tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig i gang med det samme. Er du interesseret i at vide, hvad et nyt og gennemarbejdet website koster? Så kan du prøve vores prisberegner ovenfor og få tilsendt et tilbud med det samme.

  Få flere henvendelser med en professionel hjemmeside

  I OnlinePlus skaber og udvikler vi digitale løsninger for vores kunder, så både store og små virksomheder kan få realiseret deres digitale drømme på en sikker og prisvenlig måde. For at få den bedste opstart med din nye hjemmeside bliver du altid tilknyttet en personlig rådgiver. Ved første møde vil vi drøfte dine forventninger til samarbejdet og ønsker til hjemmesiden, samt hvilket resultat du ønsker at opnå.

  Hos os er der fokus på at få skabt et website, der giver flere henvendelser fra dine kunder. Vi koncentrerer os derfor om at få bygget din nye hjemmeside op, så den kan skabe flere konverteringer, hvor de besøgende på din hjemmeside bliver til konkrete henvendelser via nemme brugeroplevelser, en let navigation, samt at din hjemmeside er responsive og har et indbydende hjemmesidedesign. Vi hjælper naturligvis også gerne med den rette markedsføring, der giver mest mening for netop din forretning. Hvad end det gælder Google annoncering eller Facebook annoncering kombineret med SEO, så kan vi hjælpe dig med at blive set og være synlig på alle de digitale platforme.

  En af grundstenene i et samarbejde med OnlinePlus er din vision for succes. Ikke to virksomheder er ens. Vores opgave består derfor i at imødekomme dine behov, ønsker og formål med din nye hjemmeside, så du får det resultat, der matcher din virksomhedsprofil. Vi tror på, at et tæt samarbejde i øjenhøjde skaber de bedste forudsætninger for online succes. Så vil du gerne stå skarpt i kampen om dine kunders opmærksomhed, kan du trygt lade os bane vejen frem.

  Kontakt os i dag

  Brugervenlige hjemmesider

  Vi tilbyder professionelle erhvervshjemmesider bygget på det mest brugervenlige system: WordPress CMS, der giver dig mulighed for selv at redigere i hjemmesidens tekster og billeder efterfølgende. Vi sørger samtidig også for, at der bliver opsat værktøjer til din administration bag hjemmesiden, så du får mulighed for selvstændigt at optimere din hjemmeside med henblik på fx mere trafik til siden. Med en ny WordPress hjemmeside gennem OnlinePlus ejer du selv hjemmesiden – men du har os naturligvis altid i baghånden, hvis du skulle have brug for hjælp.

  Hos OnlinePlus kan vi være behjælpelige med både tekniske opdateringer, support, rettelser og webhotel, så din hjemmeside altid står knivskarpt. Skulle du enten under eller efter processen med arbejdet med din hjemmeside blive i tvivl eller have spørgsmål, har du altid mulighed for at kontakte din personlige rådgiver.

  Kom i gang i dag

  En mindre hjemmeside eller et større projekt?

  Vi laver erhvervshjemmesider til alle typer og størrelser af kunder, og med en lang referenceliste af tilfredse kunder kan vi rådgive dig bedst muligt i forbindelse med dit nye website. Vi har fx lavet hjemmesider til håndværk, frisører, tøjbutikker og restauranter, hvor behovet var en præsentation af virksomheden, hvad de kunne tilbyde, kundehenvendelser og markedsføring.

  Ligeledes har vi også hjulpet med større projekter til blandt andet Unicef og WWF Verdensnaturfonden, der indebar integration til virksomhedens administrative systemer, bookingsystemer, HR- og handelsportaler eller donationssystemer.

  Uanset dine behov sørger vi for en hjemmeside, der fremviser din virksomhedsprofil på bedste vis. Har du et projekt i tankerne, så kontakt os endelig. Vi kan med sikkerhed tilbyde en professionel hjemmesideløsning, der matcher det, du søger.

  Få et prisestimat i dag

  Hvad er WordPress?

  WordPress er et af de førende CMS-systemer til professionelle hjemmesider. I bund og grund er WordPress et simpelt system med en overskuelig indholdsstyring og en høj brugervenlighed, hvor du nemt kan administrere og tilføje nyt indhold til din hjemmeside. Det brugervenlige design og den høje fleksibilitet i form af de mange plugins, der kan installeres, har gjort WordPress til en utrolig populær platform til opsætning af hjemmesider.

  Med WordPress kan du få lavet lige den type website, du har brug for. Hos OnlinePlus har vi specialiseret os i at lave unikke hjemmesider i WordPress, hvor design og indhold designes ud fra dine ønsker og dit brand. Udover unikke hjemmesider tilbyder vi også hjemmesideskabeloner. En hjemmesideskabelon kan tilpasses efter din virksomhedsprofil og den type website, du ønsker. Vi tilbyder en bred vifte af website templates, der kan skræddersyes til din forretning. WordPress kan både bruges til oprettelse af en traditionel hjemmeside såvel som en blog eller en WordPress WooCommerce til e-handel. Foruden WordPress hjemmesider tilbyder vi også Elementor hjemmesider. Elementor er en page builder til WordPress, der gør det nemt og overskueligt at designe og opsætte websites enkelte sider.

  De mange muligheder for en skabe en unik hjemmeside, der er tilpasset den enkelte kunde, er årsagen til, at vi hos OnlinePlus arbejder med dette CMS-system til opsætning af nye hjemmesider.

  Har du brug for sparring?

  Beregn din pris- nemt og hurtigt

  Modtag et prisestimat direkte i din indbakke.

  Udvalgte referencer

  Hvad indeholder din nye hjemmeside fra OnlinePlus?

  Idet vi udarbejder hjemmesider i WordPress, kan vores løsninger være et match til alle typer af virksomheder, privatpersoner og organisationer. WordPress gør det let for brugere og administratorer selv at håndtere websitet. Dette uanset hvor simpel eller avanceret hjemmesiden skal være, da vi sørger for, at hjemmesiden er integreret med en lang række hjælpemidler, der er med til at gøre din oplevelse så nem som mulig.

  Det betyder, at du har mulighed for at ændre, opdatere og optimere siden, så ofte du har lyst til, da administrationspanelet er enkelt og brugervenligt. Vi er til enhver tid tilgængelig, hvis du i stedet ønsker at trække på vores kompetencer. Lader du OnlinePlus stå for din hjemmeside, får du mere tid til alt det, der synes vigtigere i din virksomhed. Vi passer og plejer din hjemmeside, som var den vores egen – det har du vores garanti på.

  • En administration, hvor du let kan opdatere indhold
  • Vi hjælper med opsætning af menu og undersider
  • Personlig rådgiver
  • Et design, der er tilpasset dig og din virksomhed
  • Sikkerheds- og hastighedsplugin
  • En responsiv hjemmeside
  • Tilgængelig dansk support

  Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem processen

  Gennem et tæt samarbejde med dig, hvor du sammen med din personlige rådgiver har forventningsafstemt dine ønsker til det færdige resultat, sikrer vi, at du kommer ordentligt og trygt i mål med din nye hjemmeside.

  01
  Indledning
  Du kontaktes telefonisk for at tage en indledende dialog om design, opsætning og muligheder. Det er også her, forventninger og ønsker til samarbejdet afstemmes, og med udgangspunkt i din forretning, designlinje, logo og eventuelt designmanual fremlægger vi en køreplan for din hjemmeside. Herefter bedes du sende materiale såsom tekst, billeder og produkter. Hvis det ønskes, er det også noget, vi kan lave for dig.
  02
  Opsætning og rettelser
  Når vi har modtaget dine materialer, udarbejder vi et designudkast til dig, hvor du kan se, hvordan din hjemmeside kommer til at se ud. Designet tilpasses din virksomhed, og vi sørger også for at indsætte det fremsendte materiale, så du får et bedre helhedsindtryk af designet. Såfremt du har lavet tilkøb, tilpasser vi hjemmesiden derefter. Når designudkastet er klar, sender vi dig et link, hvor du kan se det færdige resultat fuldt opsat. Skulle du have rettelser eller tilføjelser til designet, sender du disse pr. E-mail. Vi retter designet til, så det matcher dine ønsker og vision.
  03
  Lancering
  De fremsendte rettelser implementeres på hjemmesiden, og når det endelige design er godkendt, er din nye hjemmeside klar til at gå online. Har du en bestående hjemmeside, rådgiver vi dig gerne i, hvordan du overfører din nuværende trafik til det nye website. Samtidig aftales der, hvordan indholdet ift. menu og indholdssider fra den gamle hjemmeside flyttes til den nye. Vi sørger for, at din nye hjemmeside er fuldt responsiv, inden vi lægger den online på dit webhotel.
  04
  Markedsføring
  Inden din nye hjemmeside går i luften, tager vi gerne en dialog med dig omkring markedsføring af siden. I OnlinePlus har vi en stor marketingafdeling med specialister inden for SEO, Google- og Meta annoncering, der kan hjælpe dig med at opnå online succes. Samtidig sikrer vi os i samråd med dig, at nødvendige sporinger opsættes på din side fx Google Analytics og eventuelle annoncer, så du kan se, hvad du får ud af dine annoncekroner.

  Skræddersyet hosting til din WordPress-hjemmeside

  Hos OnlinePlus vil vi gerne sikre os, at du får den bedste hostingløsning til din nye hjemmeside, og derfor samarbejder vi med en af de bedste leverandører af netop dette. Herved kan vi sikre, at din hjemmeside hele tiden er teknisk opdateret, og sikkerheden er i top. Ansvaret er hos os, så du i stedet kan fokusere på din forretning.

  Med vores dedikerede miljø til WordPress får du:

  • Hosting med høj performance
  • Backup
  • Høj sikkerhed
  • Gennemtestede core-opdateringer
  • Løbende opdateringer af plugins
  • Effektiv caching
  • Altid den nyeste PHP-version
  • SSL sikkerhedscertifikat

  Din hosting er altid skræddersyet til din hjemmeside, så du herigennem får mest muligt ud af løsningen. Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder for hosting.

  Vil du høre mere om vores hostingmuligheder?

  Skal vi hjælpe dig i gang med din nye hjemmeside?

  Køb af hjemmeside behøver ikke være besværligt. Hos OnlinePlus får du personlig rådgivning og en professionel hjemmeside, der afspejler din virksomhedsprofil på bedste vis. Du er med os hele vejen lige fra det indledende møde om dine ønsker, til den færdige hjemmeside lanceres på dit ønskede webhotel. Med vores kendskab til mange typer af brancher og vores specialisters store viden inden for deres felt kan vi hjælpe dig med alle elementer i forbindelse med dit website. Leder du efter hjælp til WordPress i Odense? Så kontakt os allerede i dag.

  Hurtig og kompetent service – til enhver tid

  Skulle du få behov for support enten under eller efter arbejdet med din nye hjemmeside, har vi hos OnlinePlus en stor supportafdeling, der altid kan hjælpe dig. Vores dygtige supportere kan hjælpe dig med alt lige fra svar på spørgsmål til dit website som fx design og administration til spørgsmål om tracking af kampagner eller marketing generelt.

  Kontakt vores supportteam på enten support@onlineplus.dk eller på telefon 70 22 11 44.

  Skal jeg hjælpe dig videre med din hjemmeside?
  Jeppe Majgaard
  CEO
  Vi kan også kontakte dig
  Vi kan også kontakte dig