Knivskarp digital marketing

Som digitalt væksthus er din succes vores succes. Vi har derfor en stor marketingafdeling, der kan hjælpe dig med alt inden for digital marketing, så vi sammen får løftet din virksomhed eller din forretning til nye højder.

Personlig rådgivning
Gratis seminarer og webinarer
Full service marketingbureau
Skræddersyet digital marketing
Rød tråd mellem marketingindsatser
Certificerede eksperter inden for hvert enkelt marketingprodukt
Beregn din pris
– nemt og hurtigt

Modtag et prisestimat direkte
i din indbakke.

Få et professionelt prisestimat på dit projekt

Prisestimat Digital Marketing
  Hvilken type forretning driver du? *

  Digital marketing, der løfter din virksomhed

  Som digitalt væksthus er din succes vores succes. Vi har derfor en stor marketingafdeling, der kan hjælpe dig med alt inden for digital marketing, så vi sammen får løftet din virksomhed eller din forretning til nye højder. Som marketingbureau tager vi altid udgangspunkt i den enkelte virksomhed, og vi arbejder hver dag på, at vores kunders online markedsføring kan mærkes på bundlinjen.

  Som marketing bureau vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse med en marketingstrategi, der fungerer på tværs af alle kanaler. Det, tror vi, giver dig det største udbytte af din digitale markedsføring. Det kræver kompetente folk, og det har vi uden tvivl hos OnlinePlus. Hver enkelt specialist brænder for deres fag og for din forretning – så skal vi også hjælpe dig med digital marketing?

  Skal vi hjælpe dig med digital marketing? Med vores prisberegner har vi gjort det nemt for dig hurtigt at udregne en cirkapris på, hvad det koster at få hjælp til din online markedsføring. Besvar et par spørgsmål, og få en estimeret pris på digital marketing direkte i din indbakke på kun to minutter.

  Kontakt os

  Hvad er digital markedsføring?

  Digital markedsføring handler grundlæggende om digitale marketingindsatser, der styrker din tilstedeværelse online. Det drejer sig om en bred vifte af online marketingaktiviteter, der alene kan skabe virkelig gode resultater, men kombineret kan de løfte den digitale marketing og resultaterne heraf til helt nye højder.

  Digital marketing kan blandt andet indebære discipliner som tekstforfatning, SEO, annoncering, kampagner og E-mail marketing. Med tekstforfatning til din hjemmeside får du eksempelvis skabt de bedste forudsætninger for, at folk bliver på din side, hvilket i sidste ende kan føre til konverteringer. Kobles dette med søgemaskineoptimering (SEO), kan det øge din tilstedeværelse online og trække rigtig meget trafik ind på din side. Ligeledes kan en samlet digital marketingindsats med fx Google Ads og Facebook være med til at øge din synlighed på søgemaskiner såvel som på de sociale medier – og samtidig lokke flere kunder til og derved også flere konverteringer.

  Kontakt os

  Digital markedsføring samlet hos ét bureau

  OnlinePlus er et digitalt væksthus med base i Odense, og herfra tilbyder vi hjælp til markedsføring for små som store virksomheder, som ønsker en digital marketingstrategi, der leverer resultater. Vi har blandt andet løftet digitale marketingopgaver for frisører, tømrere, store webshops og organisationer. Vi hjælper med alle aspekter af digital markedsføring – både strategi og eksekvering på markedsføringskanaler som Facebook, Instagram, Google og E-mail, og vi kan også hjælpe dig med din digitale tilstedeværelse.

  Vi er et digitalt væksthus, der har alle markedsføringsmetoder samlet ét sted. Vores online marketingspecialister er eksperter inden for hver deres felt, hvad end det gælder SEO, Facebook eller Google. Som digitalt marketing bureau kan vi derved internt koordinere enhver marketingstrategi, så der skabes synergi på tværs af markedsføringskanalerne, hvilket i sidste ende sikrer skarp digital marketing. Vi taler sammen, holder møder og planlægger på tværs af marketingkanalerne, så du altid får den allerbedste strategi. Har du flere marketingydelser samlet hos os, gør vi intet uden at have den anden kanal in mente – det er det, der er med til at skabe en stærk online tilstedeværelse.

  Når det kommer til online markedsføring, findes der et væld af marketingsaktiviteter og -kanaler, som kan være med til at give din hjemmeside eller webshop online succes og derved flere kunder. For os, som dit digitale marketing bureau, handler det om at vælge det rette medie til din digitale marketing eller kombinere flere medier til en knivskarp marketingstrategi, der skaber værdi for dig og din forretning – og det er vi stærke i.

  Vil du gerne opnå succes online? Hos OnlinePlus er det vores opgave at sikre dig fantastiske resultater. Det gør vi ved hjælp af en knivskarp digital marketingstrategi, der er formet efter din virksomhed og din branche – så du står stærkt i den online kamp om kunderne.

  Kontakt os

  Stryg til tops på Google med SEO

  Kampen om pladserne i Googles organiske placeringer er hård og kræver en effektiv og målrettet SEO-indsats. Ved at søgemaskineoptimere din hjemmeside eller webshop med de mest værdiskabende søgeord kan det bidrage til en øget synlighed, der i sidste ende øger trafikken og din placering i søgeresultaterne på Google. Koblet med tekstforfatning får din hjemmeside eller webshop en professionel overhaling, der giver din forretning et boost.

  Hos OnlinePlus har vi et helt hold af dygtige SEO-specialister, der kan hjælpe dig med den rette SEO-strategi. De sætter deres faglighed og interesse for din virksomhed i spil med dine behov, så du kan stige til tops på Google gennem en samlet digital marketingstrategi. Vi har naturligvis også et hold af dygtige tekstforfattere, der sidder klar til at skabe relevant søgemaskineoptimeret indhold til dit website.

  Læs mere om SEO her

  Beregn din pris- nemt og hurtigt

  Modtag et prisestimat direkte i din indbakke.

  Google Ads – et effektivt værktøj til succes

  Skal dine ydelser og produkter findes i toppen af Googles søgeresultater, når dine eksisterende og potentielle kunder søger på netop det, du tilbyder, er Google Ads en virkningsfuld markedsføringskanal. Gennem Google Ads er der fantastiske muligheder for at skabe branding og synlighed på Google såvel som på andre websites gennem eksempelvis søgeannoncer (tekstannoncer) og Google Shopping. Her får du meget ud af dine annoncekroner, da du kun betaler pr. klik – det vil sige, hver gang en kunde klikker på din annonce og ledes ind på din side. Kobles dette med SEO, er der gode chancer for succes og høje placeringer i både Googles annoncer og organiske søgeresultater.

  Vores team af certificerede Google Ads-specialister sidder klar til at hjælpe dig med den rette strategi til din annoncering. De rådgiver dig bedst muligt i annoncering, og sammen finder I frem til den indsats, der passer til dit ambitionsniveau.

  Læs mere om Google Ads her

  Få høj eksponering med annoncering på Facebook

  Facebook er helt perfekt til øget synlighed og annoncering på sociale medier, hvis du gerne vil nå ud til netop din målgruppe. Herinde kan du nemlig skræddersy dine annoncer til at matche den ønskede målgruppe. Via et væld af parametre kan du sikre, at det er de helt rette besøgende, der besøger din side. Facebook giver fabelagtige muligheder for at interagere med kunderne og brande sig selv, hvilket øger mulighederne for konvertering. Vil du gerne have mest ud af din annoncering på de sociale medier, vil det være en god ide at koble Facebook med annoncering på Instagram – det giver dig en øget eksponeringsrate, der er til at føle på.

  Vores hold af eksperter inden for sociale medier sidder altid klar til at guide dig bedst muligt i annoncering på blandt andet Facebook og Instagram, så du kan få mest muligt ud af din markedsføring. De hjælper også gerne med opsætning af lækre og indbydende annoncer, der lokker kunderne til og skaber konverteringer.

  Læs mere om Facebook annoncering her

  Få professionel hjælp til digital marketing

  Uanset om du ønsker hjælp til SEO, tekstforfatning, Google Ads eller Facebook-annoncering, eller om du ønsker hjælp til en samlet markedsføring på tværs af alle kanaler, er det vigtigt for os at sikre en marketingstrategi, der giver værdi, skaber resultater og succes.

  Er du i tvivl om, hvorvidt digital marketing er det rigtige for dig? Eller er du usikker på, hvilke marketingkanaler der er de bedste for dig? Som dit digitale marketing bureau er vi her for at hjælpe dig med at opnå succes online, og derfor sidder vi også altid klar til at rådgive dig i dine muligheder for digital markedsføring. Med OnlinePlus som marketingbureau får du en sparringspartner, der til enhver tid kan sammensætte den helt rigtige marketingløsning til dig.

  Hos OnlinePlus sidder vi altid klar til at gøre dig klogere på de forskellige markedsføringsmetoder inden for digital marketing, så du er klædt bedst muligt på til arbejdet med din digitale tilstedeværelse. Vi er ikke blege for at dele ud af guldkorn, og derfor afholder vi også løbende seminarer og webinarer, som du altid er velkommen til at deltage i. Med vores seminarer og webinarer får du mulighed for selv at kunne løfte din virksomheds digitale tilstedeværelse, da vi også her hjælper med digital marketing. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du i stedet ønsker at trække på vores ekspertise og ønsker hjælp fra et marketingbureau.

   

  Få et prisestimat

  Vil du have mest muligt ud af din digitale markedsføring?

  Så kan du med god samvittighed lade teamet hos OnlinePlus stå for din online marketing. Hvad end du ønsker hjælp til et enkelt marketingprodukt eller søger en samlet marketingstrategi, så garanterer vi en gennemført og målrettet indsats.

  Mathias Dall
  Salgschef
  Vi kan også kontakte dig
  Vi kan også kontakte dig