Kommende seminarer i OnlinePlus

Ingen seminarer

Få bedre viden og indsigt i vores løsninger

Hos OnlinePlus afholder vi løbende seminarer for vores kunder

SEO seminar


Vil du gerne selv blive i stand til at søgemaskineoptimere din WordPress hjemmeside eller DanDomain webshop? OnlinePlus afholder løbende SEO seminarer for vores kunder, hvor du bliver klædt godt på til at skrive tekster som både dine kunder og Google vil elske.

AdWords seminar


Er du interesseret i at annoncere på Google? Uanset om du har en WordPress hjemmeside eller en DanDomain webshop afholder vi hos OnlinePlus løbende AdWords seminarer. Du lærer grundprincipperne i Google AdWords, så du har de bedste forudsætninger for at komme i gang med de betalte annoncer.

Facebook seminar


Vil du fange dine kunder og potentielle målgruppes interesse på de sociale medier? Så er et Facebook seminar hos OnlinePlus noget for dig og din virksomhed. På seminaret vil vi gennemgå nogle af de mange fordele du kan drage af online markedsføring, bl.a. igennem annoncering på Facebook og Instagram. Her lærer du hvordan du kommer igang med at bruge Facebook i forretnings-øjemed, et indblik i annonceformer, samt generel indføring i drift og muligheder.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.