Om os

Vi er et digitalt bureau, der elsker at nørde med værdiskabende løsninger for vores kunder. Hvad end det er gennemtænkte WordPress hjemmesider, unikke DanDomain webshops, gode SEO-resultater, stærke profiler på diverse sociale medier, fangende nyhedsbreve, skarpe Google Ads annoncer eller velskrevet content.

Her tager vi alle del i processen, og det giver os en dynamisk hverdag og arbejdsproces, som vi ikke vil være foruden.

Bag navnet sidder et team af de dygtigste e-handelsfolk og webudviklere. Fælles for os alle er, at vi er født med digitalt blod i årene. Vores erfaring, viden og service skaber et digitalt bureau, hvor der er plads til fordybelse, innovative og – næsten – umulige idéer samt spørgsmål på tværs af fagområder.

Vores team består af et fællesskab, der bygger på en fælles fremtid og et fælles ønske om at optimere og præstere.

Vi præsterer både fagligt og socialt – og vigtigst af alt præsterer vi for dig.

Her er der plads til alle

Alle vores opgaver – hvad end det er teknisk kodning eller værdifuld markedsføring – bliver løst fra vores kontor i Odense, hvor vi sidder 30 kompetente digitale-hoveder, der alle favner den tekniske kunnen, der er behov for i et digitalt bureau. Her er vi specialister inden for hvert vores område, så vi sammen kan sikre den bedst mulige løsning for dig.

Det betyder helt konkret, at vi kan stå for at designe et konverteringsvenligt design – og samtidig sørge for at drive så mange potentielle kunder til din hjemmeside/webshop som muligt.

Hos OnlinePlus formår vi altid at slippe kreativiteten løs og kombinere vores sjove, unikke og udfordrende idéer med vores faglighed.

Vi arbejder benhårdt for at gøre det komplekse så simpelt som muligt, så du ender ud med en one of a kind, brugervenlig løsning. Vi gør jeres digitale hverdag nemmere i dag, i morgen og fremadrettet.

Vi er digitale over hele landet

Med vores placering i midten af Danmark har vi mulighed for at dele vores viden og kreative fingre inden for teknologi og markedsføring med resten landet. Vi har dagligt folk i Jylland og på Sjælland, som drøner rundt til store og mindre byer. På den måde kan alle, der går med digitale drømme, få drømmen til at gå i opfyldelse. Vores kundekreds indebærer alt fra den lokale frisør på hjørnet til store virksomheder som Audi, Volkswagen, Odense Sport & Event, Unicef og mange andre. Derfor tør vi godt garantere, at vi har kræfterne, evnerne og modet til at påtage os netop din opgave.

Hos OnlinePlus har vi en kultur, hvor der både er plads til faglighed og festligheder. Vi mener nemlig, at fejring af hinanden og vores hårde arbejde giver de skulderklap, der gør, at vi arbejder endnu hårdere for vores kollegaer, for os selv og for vores kunder.

Vi tager springet sammen med dig – uanset om du springer ud i en ny hjemmesideløsning eller ud i en verden af skarp online markedsføring.

Er du klar? Det er vi! Kontakt os endelig i dag, så vi kan påbegynde din digitale rejse allerede i morgen.

Værdier

Hos OnlinePlus gør vi hver dag vores bedste for at favne medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

Det at ”favne” hos OnlinePlus har vi beskrevet i vores værdigrundlag, som vi hver dag lever og arbejder efter.

  • Ordentlighed
  • Rettidig omhu
  • Ansvarlighed
  • Vinder
  • Tæt kommunikation internt og med kunder
  • Passion
  • Omgængelighed