Om os

Vi er et digitalt væksthus, der gennem en tæt dialog og kompetent strategisk rådgivning tager ansvar for vores kunders udvikling. Vi elsker at nørde med værdiskabende løsninger for vores kunder, og vores skarpe specialister sidder klar til at hjælpe med gennemtænkte WordPress-løsninger, unikke DanDomain webshops, gode SEO-resultater, stærke profiler på diverse sociale medier, fængende nyhedsbreve, skarpe Google Ads-annoncer og velskrevet content.

Vi har en holistisk tilgang til vores arbejde, og det betyder, at vi ønsker at favne vores kunder – og hinanden. For vi tror på, at vi ved at favne bredt og hele vejen rundt kan skabe de bedst mulige resultater og hjælpe vores kunder med at vækste.

Vi har et mål om at være Danmarks mest ambitiøse væksthus, og derfor tør vi tage ansvar for vores kunders udvikling – men i særdeleshed også vores egen. Vi er ikke blege for at vidensdele eller opkvalificere hverken os selv eller vores kunder, så der i dag, i morgen og i fremtiden er plads til fortsat at udvikle og opnå de bedste resultater.

Bag navnet sidder et team af dygtige webudviklere og skarpe marketingspecialister, og fælles for os alle er, at vi hver dag stræber efter at være de bedste udgaver af os selv, så vi kan hjælpe vores kunder med at være de bedste udgaver af dem selv. Vores erfaring, viden og service skaber et digitalt væksthus, hvor der er plads til fordybelse og innovative ideer samt spørgsmål på tværs af fagområder.

Vores team består af et fællesskab, der bygger på en fælles fremtid og et fælles ønske om at optimere, udvikle og vækste.

Her er der plads til alle

Alle vores opgaver, hvad end det er teknisk kodning eller værdifuld markedsføring, bliver løst fra vores kontor i hjertet af Odense. Her sidder vi omkring 50 kompetente digitale hoveder, der alle favner den tekniske kunnen, der er behov for i et digitalt væksthus. Vi er specialister inden for hvert vores område, og med vores holistiske tilgang kan vi sammen sikre en helhedsorienteret løsning til dig.

Det betyder helt konkret, at vi kan stå for at designe et konverteringsvenligt design, samtidig med at vi sørger for at hjælpe dig med at skabe så meget trafik som muligt til din hjemmeside eller webshop.

Hos OnlinePlus formår vi altid at slippe kreativiteten løs og kombinere vores sjove, unikke og udfordrende ideer med vores faglighed. Vi arbejder benhårdt for at gøre det komplekse så simpelt som muligt, så du ender ud med en one of a kind, brugervenlig løsning.

Vi er digitale over hele landet

Med vores placering i midten af Danmark har vi mulighed for at dele vores viden og kreative fingre inden for teknologi og markedsføring med resten af landet. Vi har dagligt folk i Jylland og på Sjælland, som drøner rundt til store og mindre byer, og vi holder jævnligt både seminarer og webinarer, hvor vores digitale ildsjæle kan dele ud af deres viden. På den måde kan alle, der går med digitale drømme, få drømmen til at gå i opfyldelse.

Hos OnlinePlus har vi en kultur, hvor der både er plads til faglighed og festligheder. Vi mener nemlig, at fejring af hinanden og vores hårde arbejder giver det skulderklap, der gør, at vi arbejder endnu hårdere for vores kollegaer, for os selv og for vores kunder. Vi tror på et socialt ansvar. Ikke kun over for os selv og hinanden, men også for vores medmennesker.

Vi tør tage springet sammen med dig – tør du?

Værdier

Hos OnlinePlus gør vi hver dag vores bedste for at udvikle medarbejdere og skabe vækst for kunderne. Hvordan vi gør det, har vi beskrevet i vores værdigrundlag, som vi lever og arbejder efter.

Vi er ekstraordinære, og det er vi, fordi vi har følgende værdier:

Succesfuld

Vi bestræber os hver dag på at nå vores mål og drømme.

Holistisk tilgang til kunder

Vi favner helhedsorienteret vores kunder.

Life, work, balance

Vi tror på, ansatte i harmoni giver det bedste resultat for os og kunderne.

Vær den forandring, du søger

Hav altid troen og viljen til, at du kan gøre en forskel.

Respekt

Vi udviser respekt, rummer og favner hinanden trods forskelligheder og titler.

Passion

For faglighed, hinanden og kunden.

Socialt ansvar

Fordi vi har overskuddet og kan…