Få en brugervenlig og professionel webshop til dine behov med Shopify

En god webshop skal være funktionel for brugeren, have et professionelt og flot design samt være let at administrere. Dét får du med Shopify. Så hvis du ønsker en webshop, som er let at komme i gang med, og hvor der er mulighed for løbende udvikling efter både behov og succes, så er dette CMS-system det perfekte valg til dig. Shopify er en holdbar og fremtidssikret platform, hvor mulighederne er uendelige, og hvor din webshop kan blive skabt ud fra dine unikke ønsker og behov. Vi har stor erfaring med Shopify, og vi vil hellere end gerne være din samarbejdspartner til opsætning og markedsføring af din nye webshop.

Et brugervenligt CMS system
Nem administrering af shoppen med produkter, kategorier og artikler
Funktionelle og brugervenlige designs
Markedsføring af din webshop
Vi hjælper dig gennem hele processen!
– Uanset dine behov og ønsker

Skræddersyede løsninger til din Shopify webshop

Kunderne er altid på udkig efter et godt tilbud, og derfor skal du kunne tilbyde dem mere end blot lave priser. Du har brug for en webshop, der er professionel, troværdig og med et flot design, og hvor brugeren hele tiden er i fokus. Hos OnlinePlus hjælper vi dig hele vejen. Hvad enten du er på udkig efter en brugervenlig og konverteringsdygtig Shopify løsning eller en 100% skræddersyet og unik løsning til din webshop, så står vi klar til at finde den løsning, der passer bedst til dig!

Vores kompetente udviklingsteam er klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Shopify webshop. Vi vil hellere end gerne være din samarbejdspartner – uanset hvor stor eller lille en opgave, der er tale om. Vi påtager os enhver opgave, så vi kan levere værdiskabende løsninger, der får folk til at klikke sig ind på netop din side. Din webshop skal skille sig ud fra de andre på markedet, og det kan vi være behjælpelige med.

Vores udviklingsteam og dygtige fagfolk vil arbejde sammen med dig hele vejen, og du får professionel rådgivning gennem hele processen – fra start til slut. Opstår der udfordringer undervejs, sørger vi sammen med dig for, at det bliver løst hurtigst muligt, så du kan få den webshop, som du drømmer om.

Hvad der er vigtigt for dig, er også vigtigt for os. Derfor er vi ikke kun interesseret i design og opsætning, vi vil gerne levere et fantastisk produkt, hvor du er garanteret en webshop, der konverterer. Det handler om dig og dine kunder – og det forstår vi bedre end nogen anden!

Vi hjælper dig – hele vejen!

Vi udarbejder en Shopify webhop-løsning, der passer præcis til dine behov og ønsker – uanset om du er en nyopstartet virksomhed, eller om du har flere år i bagagen. Som dit Shopify bureau er vi med dig på hele rejsen. Det er vi, fordi vi ønsker, at du får en optimeret webshop, der har fokus på dit brand og på at skabe den bedste kundeoplevelse for dine kunder.

Hos OnlinePlus er vi med dig gennem hele processen. Når din nye webshop er lanceret, har vi et team af skarpe og kompetente specialister, som sidder klar til at hjælpe dig med spørgsmål og professionel rådgivning. Du kan altid kontakte os via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål – og bare rolig, vi sørger altid for, at du føler dig godt klædt på til din nye webshop.

Når du starter din vækstrejse med Shopify, vil vi være der til at vejlede og støtte dig hele vejen igennem – både i forhold til opsætning af webshoppen samt efterfølgende markedsføring.

 

Start din vækstrejse med Shopify

Med Shopify vil du stå stærkere i kampen om at tiltrække kunderne. Med fokus på flotte, professionelle og konverteringsvenlige designs, er Shopify den perfekte platform til dig, der ønsker at have en konkurrencedygtig webshop.

En Shopify webshop sikrer dig en fantastisk brugeroplevelse for dine kunder. Med mange funktionelle og flotte temaer, har du mulighed for at fremvise dine produkter på bedste vis, så det matcher dit brand og dine behov. Det er let at navigere rundt i produkterne og kategorierne, hvilket skaber en god oplevelse for dine kunder, når de besøger din webshop.

Lader du OnlinePlus stå for at skabe din nye Shopify webshop, så sørger vi for en konverteringsvenlig webshop med fokus på dit brand og dine kunder. Vi sørger for, at du får en professionel opsætning, som er tilpasset både mobil- og desktopvisning, så alle dine kunder bliver tilgodeset.

Hos OnlinePlus har vi dig i fokus. Det betyder, at vi sammensætter en løsning, der passer til dig, din forretning og dine kunder. Vi hjælper med at finde frem til, hvad der giver mening for dig, så du får mest mulig glæde af din webshop. Du vil derfor være i tæt dialog med vores specialister, som tager sig tid til og bruger energi på at lære din forretning at kende. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for, at du lykkedes med din webshop.

Bliv synlig på Google med din Shopify webshop

En af de mange fordele ved Shopfiy er, at platformen er et godt valg til dig, der ønsker at markedsføre dig digitalt. Med den rette markedsføringsstrategi har du mulighed for at nå ud til din målgruppe og eksponere dine produkter.

Hos OnlinePlus hjælper vi dig med at sammensætte den rette markedsføringsstrategi for din webshop. Vores team af markedsføringsspecialister sidder klar til at hjælpe dig med annoncering og markedsføring inden for sociale medier, Google Ads og SEO. Vores markedsføringsteam kan hjælpe dig med at finde vej gennem labyrinten af online annoncering. Du får vejledning til succesfulde strategier og teknikker, så du har muligheden for at nå ud til flere kunder.

Du har også mulighed for at deltage på et af vores seminarer, som vi holder jævnligt – både online og her i huset. Vi dækker emner som opstart af webshop, og hvordan du bedst muligt skaber synlighed for dit brand gennem marketingstrategier, der vil have indflydelse på succesraten hos kunder og meget mere.

Skal vi hjælpe dig videre med din nye Shopify webshop?

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre på vejen mod en flot og funktionel Shopify webshop.

Sofie Haurum Rasmussen
Marketing- og udviklingschef
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig