Kunne du bruge 100.000 kr. til digital rådgivning?

Så er det din heldige dag! SMV:Digital har nemlig meddelt, at de snart åbner op for ansøgninger til tilskud til privat rådgivning indenfor e-handel, digital- eller grøn omstilling.

SMV:Digital er en statsstyret tilskudspulje på 23,5mio. kr., der har til formål at fremme digitalisering og e-handel blandt små og mellemstore private virksomheder fra alle erhverv i Danmark.
Programmet løber i første omgang i perioden 2018-2021, så dette kan være din sidste chance for at få et tilskud til dit digitale projekt.

Du kan søge om tilskud indenfor fire områder:

  • Puljen for digital omstilling, som omhandler generel digitalisering af din virksomhed, der skal styrke din virksomheds vækst.
  • E-handelspuljen, der skal bruges til at styrke din virksomheds konkurrenceevne gennem e-handel.
  • Den grønne omstillingspulje, der støtter teknologi indenfor bæredygtig omstilling.
  • Puljen vedr. eksport, som støtter digitale projekter, der er rettet mod udenlandske virksomheder og forbrugere.

Men du skal være hurtig på tasterne, når SMV:Digital åbner for ansøgninger d. 26. maj kl. 09.00, for det er et tilbud i høj kurs, og det går som varmt brød! Puljerne går nemlig efter ’først til mølle’-princippet, så det er en rigtig god idé at have din ansøgning klar til indsendelse så snart, der bliver åbnet for sluserne.

Vi anbefaler derfor, at du hopper ind på SMV:Digital’s hjemmeside, hvor du kan læse, hvad der præcis stilles af krav ift. din ansøgning, så du får lavet en knivskarp en af slagsen.

Vi er selvfølgelig mere end klar til at hjælpe dig med at realisere dine digitale ambitioner! Så hvad enten du har brug for rådgivning om, hvilket potentiale der gemmer sig i din forretning, eller du har brug for hjælp til implementeringen, så har vi et helt hold af krøllede digitale hjerner, der hver dag hjælper vores kunder med at optimere deres digitale løsninger –  så de kan helt sikkert kan løfte din opgave!

 

Jimmy Vejlemark
CINO & Partner
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig