5 skarpe tips til din webshop lige nu

Vi kommer her med 5 gode tiltag til, hvad du som webshopejer kan gøre for at få det bedste ud af din markedsføring i den kommende tid.

Siden udmeldingen fra statsministeren i sidste uge, har handelsverdenen set lidt anderledes ud, end den plejer. Dog priser vi os lykkelige for, at vi lever i en digital tidsalder, hvor alt foregår online, og den frie bevægelighed ikke kun omhandler landegrænser. Derfor giver vi dig her 5 tips til, hvordan du som webshopejer kan vende situationen til din fordel.

TIP #1 Tilbyd hjemmelevering og fri fragt, hvis muligt!

Hele den danske befolkning sidder i denne tid inden døre. Derfor er det en stor hjælp, hvis de ikke skal bevæge sig ned til pakkeshoppen for at hente en vare, og det samtidigt er gratis at få den tilsendt. Ja, vi vil faktisk strække os så langt og sige, at det er en altafgørende faktor for at holde gang i salget.

 

TIP #2 Sørg for, at din webshop er up-to-date!

Det er nu, at du har tiden til at tjekke, at webshoppen kører, som den skal. Er produkterne opdaterede med EAN-nummer, produktkategori, billeder og priser? Sørg for, at dit katatog sidder lige i skabet, så du kan få gang i din Google Shopping og dynamiske retargeting-annoncer på Facebook.

 

TIP #3 Vær tilgængelig for dine kunder!

Sid klar ved supporten, og tjek din indbakke regelmæssigt – både på mail og sociale medier. Har dine kunder spørgsmål til levering, pris eller varen, så er det vigtigt, at de får svar med det samme. Ellers er de hurtigt videre.

 

TIP #4 Tænk ud af boksen!

Måske føler du, at din webshop er ramt, fordi kunderne enten holder på pengepungen, eller fordi varerne ikke længere ikke dækker deres behov. Så find et nyt behov at dække. Tænk over, hvad du kan tilbyde dine kunder, som de ikke var klar over, at de mangler, i denne tid.

 

TIP #5 Husk at informere dine kunder!

Det skal fremgå tydeligt, om I er berørte af Corona. Kan folk stadig hente take-away eller få deres pakke leveret til tiden? Lav evt. et banner til Facebook og til dit website. Det giver tryghed for dine kunder.

 

BONUSTIP

Vi oplever i stor stil, at klikpriserne på både Google og Facebook har taget et gevaldigt dyk grundet omstændigheder. Det betyder, at du med samme budget kan nå meget længere end før. Hvis du har muligheden for forsat at annoncere på online platforme, kan vi kun anbefale, at du går i gang nu.

 

Har du brug for hjælp? Vi er her stadig! I OnlinePlus er vi stadig fuldt bemandet, og arbejder videre, som vi plejer – bare hjemmefra. Telefonerne er åbne, og vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Ring eller skriv til os på :
📞 +45 70 22 11 44.
📧 info@onlineplus.dk

Har du spørgsmål?
Jimmy Vejlemark
CINO & Partner
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig