Et møde kan være startskuddet til din succes

Er du helt klar til Singles Day, Black Friday, Cyber Monday og de andre store forbrugsfester? November, december og januar er nogle af de travleste måneder på året. Her er der fart over feltet, og kunderne stimler sammen om de gode tilbud og mange udsalgskampagner. Det er derfor også vigtigt, at din webshop og markedsføring står knivskarpt, når de store udsalgsdage løber af stablen.

Har du brug for hjælp til at komme bedst fra start? Så står vores dygtige erhvervsrådgivere klar til at hjælpe dig med at få lagt den rette strategi til din Singles Day, Black Friday, Cyber Monday, dit julesalg eller januarudsalg eller måske endda to eller flere af de nævnte dage.

 

Book gratis møde i dag

Booker du et uforpligtende møde med en af vores erhvervsrådgivere, får du:

Hvordan du bedst opsætter og målretter dine Facebook- og Google-annoncer
Hvordan du får succes med dine nyhedsbreve
Hvordan du gør din side klar til den øgede trafik.

De kommer med deres oplæg til, hvordan du kan tjene flere penge og få maksimalt udbytte af De Tre Gyldne Måneder, så du kan opnå de resultater, du drømmer om.

Vores erhvervsrådgivere hjælper dig med, hvordan du kan gøre din shop endnu bedre, så den er helt klar til de store udsalgsdage. Dette indebærer blandt andet hjælp til at få din webshop til at stå knivskarpt både i forhold til design og brugervenlighed, men også om din shop lever op til dine kunders forventninger. Dette kan nemlig have stor indflydelse på, om dine potentielle kunder vælger dig eller din konkurrent.

Skal 2020 være det år, hvor du slår rekorder? Book dit gratis uforpligtende møde allerede i dag og stå stærkere i kampen om kundernes opmærksomhed til årets vigtigste måneder.

Begynd her!

Udfyld formularen og book dit møde allerede nu

Book møde (De tre gyldne måneder)
Afkrydsningsfelter *

Ved at udfylde formularen og klikke “Book møde nu” accepteres vores Privatlivspolitik

Skal vi hjælpe dig med din strategi?
André R. Stejlsted
CSO
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig