Udfyld formularen, så sender vi dig din nye demoshop.


DanDomain webshop

Hos OnlinePlus er vi DanDomain eksperter. Vi kan løse alle opgaver indenfor DanDomain platformen. Vi kan bygge din webshop helt fra bunden eller du kan vælge en af vores flotte designskabeloner. Uanset hvad du vælger, så tilpasser vi altid shopløsningen, så den tilgodeser dit brand, dine kunder og fremviser dine produkter bedst muligt. Hele vejen igennem kan du føle dig tryg, da du har en personlig rådgiver samt fri support til rådighed.

WEBSHOP CASE
WEBSHOP CASE

Designet af ens webshop er fortsat et af de vigtigste enkeltstående områder indenfor e-handel.

Se mere

Analyse og planlægning

Indledende afholdes et møde, hvor vi gennemgår dine ønsker til webshoppen og de funktioner, som du og dine kunder har behov for. Herefter udvælges et fuldkomment og personligt design til din shop. Projektlederen sørger for at processen bliver igangsat og i denne forbindelse indsamles nødvendige materialer og informationer, så grafiker og udvikler har det bedste udgangspunkt. Projektlederen uddelegerer opgaverne og sørger for at vi kommer i mål med din opgave.

Design og programmering

Vores designer laver et designudkast til din webshop baseret på den dialog, som I har haft. Ud fra dette udkast arbejdes der med eventuelle rettelser og der vil herefter blive fremsendt et nyt udkast indtil du er 100% tilfreds med din nye webshop. Når designet er godkendt, så bliver opgaven sendt videre til en af vores udviklere, som vil sørge for at opsætte din webshop. Her sikrer vi os også at alle funktioner virker som ønsket. Når shoppen er opsat skal domænet peges ind på din nye webshop.

DanDomain shoppen går online

Med domænet sat op og peget, er din webshop klar til at gå online – og vi er nu klar til at skabe resultater for dig. Udover en fuldstændig ny og gennemført webshop, der er tiltalende for dig og dine kunder, så kan vi tilbyde vores services hele vejen rundt. Vores online marketing specialister vil løbende kontakte dig med gode råd og sparring til, hvordan du får mest muligt ud af dine online aktiviteter. Ligeledes hjælper de med at skabe overblik over statistikken på din webshop. Få information om hvilke marketingydelser, vi kan tilbyde dig.

Support og rådgivning

Hos OnlinePlus er vi også med dig efter din shop er gået online. Vi prioriterer og værdsætter kundepleje og nærvær, derfor har du din helt egen personlige rådgiver til rådighed. Du er også altid velkommen til at sende mails om rettelser/tilføjelser til tekster og billeder på siden, så vil vores support sørge for at opdatere webshoppen for dig. Samtidig har du altid mulighed for at ringe ind og få hjælp året rundt via din supportaftale. 

Når du investerer i en webshop via OnlinePlus

Når du investerer i en DanDomain webshop via OnlinePlus, så får du et brugervenligt webshop CMS, der egner sig til både større og mindre webshops. Vi gør det let for dig at opdatere indhold såsom produkter, tekster og billeder, og giver dig samtidig et stort udvalg af moduler som kan tilknyttes shoppen og give endnu flere funktionaliteter. Webshoppen bygges op så dine kunder ledes direkte til køb, og med et responsivt design, tilpasser webshoppen sig til både smartphones og tablets, og gør det lettere for forbrugeren at handle hos dig. Med en DanDomain webshop har du mulighed for integration til bl.a. E-conomic og Microsoft Dynamics, så du kan forbinde din webshop direkte med for eksempel dit økonomisystem. Du får samtidig administration til selv at kunne lave søgemaskineoptimering, eller som tilkøb kan vi også stå for denne del og øge din placering i Googles søgeresultater. Du får altid personlig rådgivning og fri support tilknyttet dit køb af webshop, og vi sidder klar til at guide dig igennem eventuelle udfordringer, så vi sammen når et tilfredsstillende resultat.

Se vores DanDomain designskabeloner her

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi løfte din e-handel og skabe de perfekte online rammer for din virksomhed?
Kontakt os
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.