Få en effektiv hjemmeside for kun 6.900 kr.

Vi er din samarbejdspartner og personlige rådgiver, der kan hjælpe dig med en professionel hjemmeside, som afspejler din vision for din virksomhed.

 • Engangsbetaling
 • Du ejer selv hjemmesiden
 • Ingen binding
 • Personlig rådgiver
 • Matcher din vision
 • Et fokus på flere henvendelser til dig
 • Hurtig produktionstid
 • Søgeoptimeret forside til Google
Få gratis rådgivning omkring din hjemmeside
Få gratis rådgivning omkring din hjemmeside
Ring nu på tlf. 70 22 11 44 eller udfyld formularen
 • “Der er altid god dialog om ændringer på siden, og har vi rettelser til siden, klarer de det altid hurtigt.”
 • “I hele processen har vi haft super god sparring med vores kontaktperson fra OnlinePlus, og de har været meget hjælpsomme og imødekommende over for vores ideer.”
 • “De har i processen være rigtige gode til at vejlede os og til at være kreative. Vi er blevet båret igennem af kyndige hænder, så vi har været helt trygge.”
Vores kunder opnår
Flere henvendelser via hjemmesiden
Øget eksponering af deres firma
Optimeret og brugervenlig hjemmeside

Flere henvendelser på sigt med ny hjemmeside

Vi skaber og udvikler digitale løsninger til alle hjemmesideejere eller hjemmesideinteresserede – uanset hvor i landet de befinder sig. Både store og små virksomheder kan få virkeliggjort deres digitale drømme på en sikker, kvalitetsfyldt og prisvenlig måde her hos OnlinePlus, hvor det største fokus ligger på at trække flere henvendelser i land til din virksomhed.

Hos OnlinePlus er en af grundstenene personlig rådgivning. Ethvert samarbejde hos os vil derfor bygge på et tæt samarbejde. Vil du være forberedt og stå skarpt i kampen om dine kunders opmærksomhed, så skal du lade os bane vejen frem.

Ingen virksomheder er ens, og det har vi hos OnlinePlus fuld forståelse for. Vores fornemmeste opgave består derfor i at møde dine behov, formål og ønsker, så du ender ud med et resultat, der matcher din vision for online succes. Vi kan være med til at skabe et godt udgangspunkt for dig, så dine nye og eksisterende kunder nemt kan finde dig blandt konkurrenterne på internettet.

Vi bygger din hjemmeside på det mest brugervenlige system: WordPress CMS. Derved får du også mulighed for at kunne redigere i din hjemmesides tekster og billeder efterfølgende. Med en hjemmeside hos OnlinePlus ejer du selv hjemmesiden, men du vil naturligvis altid have os i baghånden – og din personlige rådgiver sidder altid klar til at hjælpe dig med at løse problemer eller besvare spørgsmål.

Vi kan være behjælpelige med både webhotel, tekniske opdateringer, support og rettelser, så din hjemmeside aldrig vil blive glemt eller forsømt.

Hvad hjemmesiden indeholder

Vores hjemmesider kan være et match til alle virksomheder, organisationer og privatpersoner, da WordPress gør det let for brugere og administratorer at håndtere siden. Uanset hvor simpel eller avanceret hjemmesiden skal være, så vil den indeholde en masse hjælpemidler, der kun er sat i verden for at gøre oplevelsen nem.

Først og fremmest har du mulighed for at ændre og opdatere siden, så tit du vil, da administrationspanelet i denne løsning er enkelt og brugervenligt, men du kan også lade os stå for opdateringerne på din side, hvis du gerne vil trække på vores faglige kompetencer.

Lader du os stå for din side, får du mere tid til alt det, der synes vigtigere i din virksomhed – internt og eksternt. Vi passer og plejer din hjemmeside, som var det vores egen – det har du vores garanti på.

En hjemmeside du ejer - ingen bindinger
Personlig rådgiver
Design tilpasset dig og din virksomhed
Administration hvor du let kan opdatere indhold
Søgeoptimeret forside til Google
Vi hjælper med opsætning af menu og undersider
Sikkerheds- og hastighedsplugin
Google Analytics
Design af favicon ud fra dit logo
Kom godt i gang guide som PDF
Vi er stolte af de resultater, vi har opnået for vores kunder

Resultatet har været tilfredsstillende. Siden levede op til vore forventninger, og der er et fornuftigt forhold imellem pris og kvalitet.

Susan Bang, Danfoss SEM-SAFE A/S

Processen har været helt ekstrem nem. Vi havde afsat både flere penge og tid til processen, så det overraskede positivt at vi kom i mål så let og hurtigt som det var tilfældet.

Ove Dissing-Spandet, Unicef

Løbende dialog sikrede os et design, der både tilfredsstiller vores behov og kundernes krav for lækkert design og brugervenlighed.

Diana, Faaborg Pharma

Kontakten til OnlinePlus er meget professionel, også den måde det bliver lavet på og tingene bliver taget hånd om med det samme, når der er noget.

Jesper Dyreborg, Dyreborg Tømrer og Snedker ApS
Ofte stillede spørgsmål
Vil der opstå pludselige og uforudsete omkostninger?
Når du køber en hjemmeside ved os, vil du betale et engangsbeløb, som dækker over hele udviklingsprocessen. Det vil sige, at der ikke vil opstå uforudsete og ekstra omkostninger. Samtidig er der mulighed for, at du kan optimere med forskellige services såsom markedsføring, vedligeholdelse, webhotel, support samt grafik. Alt dette tilpasses efter dig og din virksomhed, så du får en løsning, du kan bruge til noget.
Afhængigt af hvor avanceret din hjemmeside skal være, så siger vi normalvis, at hjemmesideprocessen lyder på 2-3 uger. Processens længde afhænger også af, hvor hurtigt du godkender design og den samlede hjemmeside, og hvor hurtig du er til at vende tilbage til os gennem hele samarbejdet.
WordPress er det, vi kalder et CMS-system, hvilket i bund og grund betyder, at du på en nem og simpel måde kan redigere i din hjemmesides indhold – alt efter behov. Med WordPress har du derfor ikke brug for hjælp til at uploade tekster, billeder eller andet indhold til din hjemmeside, men kan i stedet gøre det selv, da WordPress sørger for at være en brugervenlig platform. Vi står dog til rådighed, hvis du ønsker vores hjælp til opdatering af dit indhold. WordPress er et af de mest anvendte CMS-systemer, og derfor har vi valgt at benytte os af netop dette.
Når siden er mobilvenlig, betyder det, at din hjemmeside tilpasser sit indhold automatisk, så det matcher størrelsen på den besøgendes telefon eller tablet. Alt i alt betyder det, at brugervenligheden stiger, hvilket øger chancen for et eventuelt salg. Som samfundet udvikler sig i dag, hvor store dele af befolkningen anvender telefon fremfor computer, så er det en vigtig ting at overveje, når man skal have ny hjemmeside. I dag bruger 68% af befolkningen nemlig telefonen hver dag – og de procenter taler for sig selv.
Webhotellet er det, der får din hjemmeside til at køre og være online, så dine besøgende kan se din hjemmeside døgnet rundt. Webhotellet er hos os placeret i et professionelt og sikkert driftscenter. Hvilket webhotel, man foretrækker, er individuelt, men vi kan tilbyde dig et stabilt og sikkert hjem til din hjemmeside, hvis du ønsker, at vi skal tage os godt af din hjemmeside.
Arbejdsprocessen
01
Indledning
Du bliver kontaktet telefonisk for at tage en indledende dialog om design, opsætning og muligheder. Herefter bedes du sende eventuelle tekster, billeder, produkter og lignende til os. Hvis du ønsker, at vi skal lave det for dig, kan dette også lade sig gøre.
02
Opsætning
Når vi har modtaget dine materialer, går vi i gang med at opsætte din hjemmeside og tilpasse designet til din virksomhed samt indsætter dine fremsendte materialer. Såfremt du har lavet nogle tilkøb, tilpasser vi løsningen derefter.
03
Rettelser
Vi sender et link til dig, hvor du kan se din nye hjemmeside. Herefter skal du gennemgå hjemmesiden og fremsende eventuelle rettelser pr. e-mail.
04
Lancering
Når fremsendte rettelser er implementeret, er hjemmesiden klar til at gå online. Vi lægger din nye hjemmeside online på dit ønskede webhotel.
Skal jeg hjælpe dig videre med din hjemmeside?
André R. Stejlsted
Salgschef
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig