Julehilsen fra OnlinePlus

21. december 2018information-blog

Julehilsen fra OnlinePlus

Endnu et år er ved at gå på hæld, og hos OnlinePlus skifter vi snart vores tanker om Google, Sociale medier, WordPress og DanDomain ud med julegodter, julegaver og julemad.

Med bjældeklang i baggrunden og pebernødder på bordet, mindes vi atter, hvor fantastisk året 2018 har været. Vi tænker tilbage på et år, hvor vi blev mødt af smil hos alle vores kunder. Et år hvor vi glædeligt kunne byde mange nye kunder velkomne, og et år, hvor vi endnu en gang kunne udvide vores nu snart ikke så lille virksomhed med hele 11 mand i forhold til sidste år. Sidst men ikke mindst kronede vi året med en Børsen Gazelle.

Vi ønsker at takke vores netværk, kunder og venner af huset for et godt år, et godt samarbejde og for at blive mødt af alle Jer venlige og samarbejdsdygtige mennesker – både på kontoret og ude i det danske land. Må Jeres jul være fyldt med gløgg, gaver, glæde og at Jeres nytår bliver fyldt med fest og farver!

Vi håber, 2019 byder på flere spændende opgaver og vi ser frem til at fortsætte vores tætte samarbejde med Jer i det nye år – hvad end det gælder effektive Facebookannoncer, fremadstormende Google resultater, tiltalende tekster eller nye og iøjnefaldende hjemmeside- og webshopløsninger.

OnlinePlus er klar til at springe ind i det nye år – vi håber, at I springer med!

I ønskes alle en glædelig jul og et fantastisk nytår fra hele OnlinePlus teamet.

Jimmy Vejlemark
Skrevet af
Jimmy Vejlemark
Partner
Jeg elsker digital markedsføring og brænder i høj grad for at skabe resultater for mine kunder med solid rådgivning på tværs af alle medier. Jeg har været rådgiver i mere end 700 webprojekter, af forskellig art, og holder derudover løbende foredrag og seminarer om online markedsføring over hele landet.
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.