Markedsføring

Markedsføring er mange ting. Hos OnlinePlus har vi dygtige og kreative folk til alle elementer og ydelser der hører under markedsføring. Søgemaskineoptimering er for eksempel en langsigtet investering som skal sikre, at du bliver fundet ved søgninger på Google. Derudover kan der sættes ind på at optimere din tilstedeværelse på de sociale medier, du kan nå dine kunder via faste nyhedsbreve og det er blot en lille del af det vi kalder online markedsføring hos OnlinePlus.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering går kort sagt ud på at tilrettelægge din webshop eller website således at din side rangerer højst muligt i Googles søgemaskine. Din plads på Google optimeres igennem analyse og udvælgelse af søgeord, tekstforfatning og implementering samt linkbuilding på din side.

Læs mere om SEO
Adwords

Adwords

Google AdWords er markedets mest profitable mulighed for online annoncering. Med Google AdWords forstærkes din synlighed væsentligt, da dine kampagner annonceres i toppen af Googles søgemaskine. Du har samtidig fuld kontrol over online budget og kampagner.

Læs mere om AdWords
Facebook

Facebook

Igennem markedsføring på Facebook har du mulighed for at komme i kontakt med over 3,5 mio. potentielle kunder. Hos OnlinePlus står vi til rådighed med ekspertviden om, hvordan du bedst muligt kommunikerer og annoncerer via den sociale medieplatform.

Læs mere om Facebook
Tekst

Tekst

Vi tilbyder tekstforfatning i en bred forstand. Uanset om det omhandler søgemaskineoptimering eller generelt indhold til din side, så sørger vi for læsbare tekster der har værdi og vækker interesse hos den besøgende, så det forhåbentlig ender ud i en ny kunde til dig.

Læs mere om tekst
Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Igennem et abonnement på nyhedsbreve hos os kan du være sikker på, at dine kunder modtager velskrevne nyhedsbreve med tiltalende design. Nyhedsbreve er en mulighed for at give dine kunder ekstra opmærksomhed samt informere dem om udsalg, tilbud, nyheder og lignende.

Læs mere om nyhedsbrev
Nyhedsbrev case
Nyhedsbrev case

Serafine er en webshop der sælger modetøj, fodtøj og accessories til kvinder. Ud fra en måned med fire nyhedsbreve viser tallene at 48% af Serafines trafik kommer via nyhedsbreve. Det samme gør 42% af hendes indkomst.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig til bedre markedsføring og en effektiv online profil?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.