Bliv synlig med markedsføring på Google AdWords!

Med markedets mest omkostningseffektive markedsføringsprogram, bliver du synlig i toppen af Google for et relevant og interesseret publikum. Google AdWords giver dig fuld kontrol over dit online budget, samtidig med at du får fuld frihed til at rette og dine kampagner løbende. Du imødekommer dine kunder præcis i det sekund, hvor de søger efter det, du tilbyder – og du betaler kun, når der klikkes på din annonce. Det er 100% relevant markedsføring, hvor du tilbyder løsningen til dine kunders behov – på rette tid og rette sted.

AdWords case
AdWords case

Med en høj ROAS og en stigning i antal ordre på 25%, har Google shopping hjulpet vores kunde med at vækste. Resultaterne var synlige allerede fra første dag.

Læs mere
Processen
Analyse

Analyse

Vores AdWords-ekspert udvikler i samarbejde med dig en analyse ud fra dine kompetencer og det geografiske område der skal rammes. Der analyseres på det marked, som det ønskes at ramme og eventuelle eksisterende AdWords kampagner. Det analyseres, hvilke søgeord der er interessante, samt konkurrencen på disse, forventelige antal søgninger og forventelige klikpriser pr. ord.

Strategi

Strategi

Ud fra analysen laves der en strategi for den videre drift. Enten tilrettes eksisterende data ellers startes forfra. Vi opsætter den korrekte struktur, forfatning af tekster til annoncer, links til de korrekte undersider, opsætning af konverteringssporing (v. webshop) til måling på pris pr. salg og antal af salg igennem AdWords. Alt udarbejdes efter din godkendelse.

Opsætning af kampagne

Opsætning af kampagne

Efter godkendelse af strategi fra dig, bliver opsætningen af kampagnen igangsat. Først analyses der, hvilke søgeord der er værd at satse på. Derefter laves struktur på kampagnen – for de bedste forudsætninger for succes – der fastsættes klikpriser, annoncer rettes og der linkes til de ønskede grupper.

Løbende optimering

Løbende optimering

Ud fra de fremsendte rapporter og en løbende analyse, optimerer vi din kampagne så den præsterer bedst muligt. Der bliver bl.a. analyseret på hvilke søgeord, der får flest klik, om prisen er den rigtige og vi forsøger at sænke prisen pr. kontakt/salg.

Rapportering

Rapportering

Fra OnlinePlus får du løbende rapporter tilsendt. Rapporterne giver dig et komplet overblik over, hvad du får ud af dine penge. I rapporten får du bl.a. overblik over; klik, visninger, klikprisen pr. ord, konverteringer (v. webshop), pris pr. konvertering (v. webshop) og om hvorvidt budgettet der er valgt er tilstrækkeligt.

Bliv kontaktet og få gratis rådgivning

Skal vores AdWords eksperter hjælpe dig videre?

Hold et uforpligtende møde med vores AdWords ekspert og få præsenteret en præcis strategi for netop din virksomhed. På mødet får du afklaret det potentiale, der ligger for dig og din forretning, samt hvad de eventuelle omkostninger vil være. Du bliver sat grundigt ind i opbygningen af annonceringen, samt hvad dine konkurrenter gør, så du er bedst muligt klædt på.

Mødet er helt uforpligtende – interesseret? Så skriv til jv@onlineplus.dk eller ring 26 11 99 88.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Vil du være synlig på Google? Få sparring til den rette AdWords strategi.
Kontakt os
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.