Alexander er blevet forfremmet til Senior Google Ads Specialist

Alexander er nu Senior Google Ads Specialist

Vi har fået en Senior Google Ads-specialist – og vi behøvede ikke engang lede særlig længe. Alexander sad nemlig allerede på kontoret, og der var ingen tvivl om, at stillingen skulle tilfalde ham.  

 

Alexander tiltrådte seniorstillingen efter bare et år som Google Adsspecialist her i huset.  

Vi går meget op i at udvikle og delegere ansvar til vores nuværende medarbejdere, og fra første dag gik Alexander dedikeret og motiveret til sine arbejdsopgaver. Han har haft en stejl læringskurve og er gået til enhver udfordring med gåpåmod og en misundelsesværdig arbejdsmoral.   

Det har også kunnet ses på de resultater, Alexanders arbejde har kastet fra sig 

Han har hjulpet sine kunder med at få synliggjort deres hjemmeside eller webshop, når der søges på Google og fået deres konverteringer til at sige sparto – Alexander gør nemlig aldrig noget halvt, og det kan ses på de resultater, han skaber.  

Og han gør det hele med ro og rummelighed, hvorfor han også er meget vellidt her i huset. Der er simpelthen intet, der kan slå Alexander ud af kurs eller hæve hans blodtryk. Jo, måske lige da den nye PlayStation blev frigivet, der kriblede det lidt i kroppen på ham.    

 

Vi sætter stor pris på dig Alexander, og vi glæder os til at se, hvilke Google Adstryllerier, du kommer til at kaste fra dig.  

 

Tillykke med den nye titel!

Har du brug for hjælp til Google Ads?
Morten K. Jester
Head of PPC
Vi kan også kontakte dig
Vi kan også kontakte dig