Julehilsen fra OnlinePlus. Tanker om året der er gået.

Glædelig jul og godt nytår fra OnlinePlus      

Vi er så småt ved at runde 2020 af i OnlinePlus. Det har været et anderledes, men også et meget spændende år. Et år, der har budt på udvidelser i huset og en masse nye projekter, men også forandringer. Det er sikkert at sige, at 2020 ikke blev, som vi havde regnet med, men trods krisetid har det været et år med masser af fremgang, nye og spændende samarbejder samt nye muligheder for os selv og vores kunder. For når en dør lukkes, er der som bekendt ofte en eller flere nye, der åbnes.

 

2021 er året, hvor OnlinePlus fylder 10 år. Der er vist ingen af os, der havde troet, at vi i dag ville stå her. I sommeren 2020 modtog vi vores anden Gazelle. Derudover blev vi for første gang nomineret til EY’s Entrepreneur of the Year. Det er vi utrolig taknemmelige for, og vi kunne ikke gøre det uden vores dygtige team i OnlinePlus.

 

Vores samarbejde med vores kunder er blevet endnu stærkere i 2020. Trods krisetid med mange ukendte faktorer har vi sammen vækstet. Det har øget kundetilfredsheden endnu mere, og det har bygget broer til nye forretningsforbindelser. Det har også betydet en udvidelse i OnlinePlus – en udvidelse i både antallet af dygtige medarbejdere og en udvidelse af vores hus. Vores team er vokset med mange nye og skønne medarbejdere, der hver især bidrager med stærke kompetencer, gode ideer og selvfølgelig en masse god stemning på kontoret. I dag tæller vores team knap 50 dygtige medarbejdere, der alle giver noget helt særligt til OnlinePlus.

 

Da vi flyttede ind i vores nye lokaler på Rugårdsvej, troede vi, at vi havde de rette rammer til mange år fremover. Sidste år blev vi dog nødt til at udvide – og det samme blev vi igen nødt til i år. Hen over sommeren har vi og vores kolleger endnu engang skulle arbejde side om side med håndværkere, og til efteråret kunne vi slå dørene op til endnu en knap 200 kvm stor udvidelse af huset.

 

Fællesskab og et godt miljø har altid betydet rigtig meget for os. I 2020 har vi internt eksekveret flere forskellige tiltag for medarbejderne med fokus på den fysiske og psykiske sundhed. Dette har resulteret i sundere vaner og mere opmærksomhed på hinanden. Derudover har vores ansvarlige team for planlægning af sociale begivenheder og teambuilding afholdt mange events – i de rammer, der nu var mulige. Formålet for dem alle var personlig og faglig udvikling og ikke mindst gøre teamet endnu stærkere.

 

Bag kulissen inden for produkt- og forretningsudvikling har vi været flittige, og vi glæder os til at fortælle meget mere om dette i 2021. Vi har planer om at tilføje nye produkter til porteføljen – og især ét produkt har vi meget store forventninger til: Snapchat! Snapchat har vist sig værende ekstremt effektivt på de kunder, vi har kørt test for, og vi glæder os til at ”rulle det ud” som en fast del af produktporteføljen i Q1. Samtidig har vi for alvor oprustet på WordPress-fronten, og vi står stærkere end nogensinde før til både at eksekvere WordPress- og WooCommerce-sider.

 

Vidensdeling med vores kunder har altid været et vigtigt punkt for os. Derfor har vi tidligere holdt mange seminarer om alt lige fra SEO til nogle af tidens største trends og tendenser inden for digital markedsføring – og med stor succes. I år har vi, som mange andre, sadlet om. Det har betydet, at de fysiske seminarer rundt omkring i Danmark er blevet skiftet ud med webinarer, guides og e-bøger i massevis. På den måde har vi stadig kunne dele viden med vores kunder, samtidig med at vi sørgede for at holde afstand. Det er faktisk blevet til afholdelse af hele 18 webinarer i 2020. Derudover har vi udgivet to store e-bøger og mere end 15 guides. Alt er heldigvis blevet taget fantastisk godt imod, og vi vil helt sikkert fortsætte med at dele vores viden i det nye år – også i endnu højere grad. Vi har haft deltagere til vores webinarer samt downloads af vores bøger og guides fra hele landet og fra store såvel som små virksomheder. Vi har modtaget meget positiv respons, og vi takker for de mange dejlige tilbagemeldinger. 2021 bliver også et år, hvor vi kommer til at fokusere på webinarer – og seminarer selvfølgelig, så snart omstændighederne tillader det. Derudover har vi allerede nyt materiale planlagt til udgivelse i 2021, som vi glæder os til at kunne dele med alle vores kunder.

 

2020 har været et uforudsigeligt, men virkelig interessant år – og vi ser frem til at finde ud af, hvad der ligger i kortene for os i 2021. Det nye år byder på virkelig mange spændende tiltag, som vi glæder os til at dele med alle jer.

 

En stor tak skal lyde til vores kunder, netværk og venner af huset – og ikke mindst til hele teamet i OnlinePlus. Vi ser frem til at tage hul på 2021 i samarbejde med jer alle.

 

Afslutningsvis vil vi ønske jer en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår.

 

Med venlig hilsen

Malene, Jeppe og Jimmy