OnlinePlus forstærker samarbejdet med team.blue

(Direktør Jeppe Majgaard og CMO og Partner Jimmy Vejlemark)

Hos OnlinePlus har vi en målsætning om at stå stærkt, når det kommer til at hjælpe webshopkunder på tværs af alle brands med design, udvikling, marketing og support. Derfor er det med stor glæde, at vi kan meddele, at vi netop har udvidet samarbejdet med webhostingvirksomheden team.blue.

 

Udvidet samarbejde til velkendte webshopbrands

Vi er team.blues største partner, når det kommer til udvikling, design og marketing, og samarbejdet har indtil nu primært kredset om DanDomain Classic. Nu er samarbejdet imidlertid blevet forstærket yderligere, så det nu også gælder hosting af følgende webshopbrands: DanDomain webshop, Smartweb webshop, Scannet webshop og WannaFind webshop.

Med en førende digital samarbejdspartner som team.blue i ryggen har vi nu de bedst mulige betingelser for at skabe digitale løsninger, der er skræddersyet til den enkelte kunde.

 

Et samarbejde, der kommer alle parter til gode

OnlinePlus og team.blue er fælles om at være digitale opdagelsesrejsende, der har fingeren solidt plantet på pulsen, når det kommer til det digitale univers, og vores tætte samarbejde med team.blue betyder, at vi nu har endnu bedre mulighed for at hjælpe virksomheder over hele Danmark med at skabe stærke digitale løsninger og opnå mærkbare resultater med deres markedsføring.

 

OnlinePlus er et digitalt bureau med afdelinger i Skanderborg og Odense med rådgivere, der kører ud til kunder i hele Danmark, og vi er løbende værter for seminarer og webinarer for vores kunder og andre interesserede, der skal gøre dem klogere på blandt andet markedsføring og de forskellige digitale platformes mange muligheder.