To nye søgemaskineoptimister har meldt sin ankomst i OnlinePlus

OnlinePlus er endnu engang blevet beriget med to nye medarbejdere, Alexander og Ditte. Perfekt modnet og håndplukket fra UCL, byder vi vores to nye holdkammerater velkommen til vores OP-familie. Som en del af marketingsteamet, er det deres fornemmeste opgave at få dit website til at stråle på Google-søgninger!

Det skal du vide om Alexander

Alexander er det nyeste skud på stammen i Google Ads-teamet. Alexander er nyuddannet inden for digital konceptudvikling fra UCL, hvilket gør ham til en digital troldmand på tasterne. Til daglig tryller Alexander med Google Ads-budgetter, ROAS og Google Display-annoncer, hvor han er en sand magiker. Ét af Alexanders skjulte talenter ligger nemlig i det kreative, hvor han nørder med Photoshop og billedredigering. Når fyraften melder sig, tilbringer han tid med sin ’high school sweetheart’, venner og familie.  Og så bruger han meget tid på researche i, hvad der rører sig i elektronikkens verden. Alexander er nemlig vild med gadgets, og hans seneste køb er Alexa (Amazons udgave af Siri), som han fører mange samtaler med.

Som Google Ads-specialist er det Alexanders opgave at sørge for, at alle budgetter bliver overholdt, at dine konverteringer siger spar to, og at din hjemmeside altid er synlig på søgninger. Sidder du med en drøm at ligge øverst på Google? Så er Alexander din go-to-guy.

Det skal du vide om Ditte

Ditte er vores søgemaskineoptimist, og hende skal du nok blive glad for! Hun er en sprognørd med en grundig tilgang til sit arbejde, og så er hun god, som dagen er lang. Med sin faglige baggrund indenfor international handel og markedsføring fra UCL, så formår hun at levere og eksekvere fede SEO-løsninger, før du kan nå at sige ”søgemaskineoptimeringsstrategi”. Når Ditte ikke er digital vejviser for din hjemmesides trafik, kan du finde hende i badmintonhallen med en ketcher i den ene hånd og en fjerbold i den anden eller på løbebåndet i det lokale fitnesscenter. Derudover er Ditte en spændings-narkoman, da hun er vild med at se god krimi på tv og at jonglere flasker til fester. Med en tidligere karriere som bartender er Ditte en mester i at mixe cocktails, og hendes personlige favorit er en hvid russer.

Som SEO-specialist arbejder Ditte til daglig med at skabe øget synlighed gennem søgemaskineoptimering, og samtidig sikre en god brugeroplevelse, så dit website er nemt at navigere rundt på for dine eksisterende og potentielle kunder. Vil du også ligge forrest i feltet på Google-søgninger? Så er Ditte lige kvinden til opgaven.