Velkommen til 4 nye hoveder hos OnlinePlus

Vi vil gerne byde velkommen til Helle, Camilla, Sophia og Kjeldsen, som er de nyeste skud på stammen her hos OnlinePlus. Vi er altid glade for at byde velkommen til nye kompetente kollegaer, og denne gang er ingen undtagelse.

Nye ansatte hos OnlinePlus betyder nemlig ikke kun flere hænder, det betyder også flere nye idéer, kreative indspark og ikke mindst nye perspektiver, sådan at vi altid sikrer os, at vi udvikler vores arbejdsprocesser i henhold til dig og vores andre kunder.

Hvad kan du bruge de 4 nye hoveder til?

Helle er vores nye bogholder, og hun er derfor afgørende for, at økonomien spiller internt som eksternt. Det er Helle, der opretter alle nye ordrer og sikrer, at alt kommer til at køre som smurt, hvor alle praktiske og økonomiske dele sidder lige i skabet. Helle erstatter Maria, som vi har sendt ”hjem til manden” og skal jonglerer med tal for hans firma.

Camilla vil som vores nye content creator hjælpe vores andre tekstforfattere med at sikre, at dit content står knivskarpt – så du kan blive en af Googles favoritter. Hun vil bidrage med sine kreative evner inden for blandt andet tekstforfatning, SEO-tekster og artikler.

Vil du samtidig sikre, at du er synlig for alle dine potentielle kunder, er Sophia som ny Ads specialist din nye bedsteven. Med Sophias faglige kompetencer vil hun gøre alt for, at dine annoncer ikke vil gå dine potentielle kunders næse forbi. Hun kommer med en masse erfaring, der allerede har bidraget meget positivt til OnlinePlus og vores kunder.

Kjeldsen er seneste tilslutning til vores DanDomain udviklere og har yderligere fået ansvaret for vores support. Som DanDomain udvikler, er det Kjeldsens opgave at implementere designs og temaer til både webshops og hjemmesider. Kjeldsen er derfor afgørende for, at du bliver 100% tilfreds med det visuelle udtryk på din side. Skulle du have spørgsmål eller opleve, at der er knas i maskineriet, er det ham, der vil supportere dig – og det klarer han allerede til UG.

Vi, og ikke mindst vores nye medarbejdere, ser frem til at servicere dig, hvad enten du har brug for Helle, Camilla, Sophia eller Kjeldsen.