Velkommen til Christopher, Katrine-Marie og Jessica

OP-familien har vokseværk, og denne gang er det Christopher, Katrine-Marie og Jessica, vi skal byde en varm velkomst (fra venstre). Med flere kræfter på holdet, er vi klar til at tage hul på et nyt og begivenhedsrigt år. Der er nemlig lagt i kakkelovnen til nye og spændende projekter i 2020.

Christopher

… er vores nye frontend udvikler i webshop teamet, og ved lige hvordan han får en webshop til at stå snorlige. På CV’et står der nemlig både web-integrator og mediegrafiker, hvilket betyder, at han både er håndværkeren og kunstneren på projektet. Når Christopher ikke bruger sine kreative evner på vores kunders webshops, flekser han muskler i fitness eller tilbringer tid sammen med familie og venner. Og hvad du nok ikke ved, er at Christopher er en rigtig videnssvamp. Han elsker at se dokumentarer om alt muligt – lige fra historier om 1. Verdenskrig til hvordan en flok myrer bevæger sig igennem en jungle. Måske er du heldig, at han lige giver en fun fact næste gang, du ringer ind til supporten.

Katrine-Marie

… er også ny frontend udvikler på vores webshop team, og sidder primært med udvikling af et nyt spændende projekt, som vi er i gang med. Derudover er hun kundekyndig i vores support team, hvor hun besvarer henvendelser fra vores kunder omkring deres webshop. Altid smilende og glad selvfølgelig. Selvom Katrine-Marie er en ørn til det digitale, nyder hun også at være helt analog.  I sin fritid er Katrine-Marie nemlig en ægte Picasso, og for tiden er det forberedelsen til hendes næste kunstudstilling, der er i fokus. Og ja, og så hun også internationalt anerkendt digter.

Jessica

.. er vores nye SoMe-medarbejder. Til daglig arbejder hun med at skabe nogle fede annoncer for vores kunder, og sørger for, at de altid er synlige på de sociale medier. Hun er en haj til Photoshop og forstår at gøre alle produkter uundværelige i forbrugernes øjne. Når Jessica ikke leverer fabelagtige Facebook-kampagner, er hun til at finde ude med kæresten og veninderne i biografen til et godt gys. Jessica er vild med gysere og deltager også frivillig gerne i ”hanted houses”. Jessica er en pige med ben i næsen og lader sig ikke skræmme så let. Hendes ynglingsfilm er “Conjuring” – så det er vel svar nok i sig selv?