Om OnlinePlus

OnlinePlus er et digitalt markedsføringsbureau, der siden 2011 har samarbejdet med både B2B, B2C, virksomheder og organisationer samt andre instanser. Vi er et full-service bureau, der har menneskerne og kompetencer til at tage os af din proces fra det indledende salg til det færdige produkt. Vi sidder alle samlet på adressen i Odense, hvilket betyder at kommunikationsgangen er ganske kort, og vi gør meget ud af vidensdeling igennem alle vores projekter.

Fra idé til udvikling – under samme tag

Hos OnlinePlus vækster vi hvert år og tæller i dag 20 dygtige medarbejdere, som hver dag hjælper vores kunder med at skabe resultater via deres online tilstedeværelse. Vi sidder alle med hver vores kompetenceområde, og tilsammen besidder vi alle de relevante kvalifikationer for et webbureau.
Hos OnlinePlus har vi stor erfaring med design og udvikling af hjemmesider og webshop. Vores kompetencer dækker også rådgivning og sparring til online markedsføring. Vi vejleder og effektuerer indsatser for vores kunders markedsføring, når det kommer til både SEO, Google AdWords, Facebook og LinkedIn. Med udgangspunkt i faktuelle data og nøje afstemte målepunkter skaber vi resultater for vores kunder. Vores kreativitet og professionalisme ses også i vores udvikling af kreative designs med fokus på kunden og i vores skarpe tekniske udvikling, når vi producerer hjemmesider og webshops.

OnlinePlus er opdaterede og certificerede

For at sikre sig at vi hos OnlinePlus kan levere løsninger og resultater af højeste kvalitet, sørger vi for altid at have de nyeste certificeringer. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores kunder den nyeste viden indenfor de områder, vi arbejder med. Derfor er vi i dag certificeret indenfor:

Mennesker handler med mennesker

Vi sætter en ære i at skabe danske arbejdspladser, hvorfor alle vores aktiviteter er placeret i Danmark. Derved kan vi holde en tæt kontakt mellem vores kunder og medarbejdere. Derudover elsker vi hos OnlinePlus en god dialog og stærke relationer. Derfor deltager vi aktivt i erhvervsnetværk hele landet over:

Vi støtter

Vi udvider, udvikler og plejer vores relationer igennem erhvervsnetværker, men det er også en stor prioritet for os at investerer i det lokale. Med hovedkontor i Odense er OnlinePlus stolt af at være en del af OB – både som sponsor og en aktiv del af forretningsnetværket. Vi fokuserer også på at hjælpe de mindre lokale foreninger, hvorfor vi i dag støtter TPI i Odense.
Derudover støtter vi:

Stop Papirspild mærket

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.