• Øget omsætning via re-marketing33.960kr.
  • Øget omsætning via annonce33.336kr.
  • Antal nye subscribers på nyhedsbreve535

Facebook-annoncer var vejen frem for SpejderGEAR

SpejderGEAR er både en webshop og en fysisk butik, der har alt slags grej til spejdere og andre udendørsentusiaster.

I november indgik SpejderGEAR et samarbejde med OnlinePlus med målet om at få flere nyhedsbrevstilmeldinger og flere køb på den velfungerende webshop. Løsningen blev Facebook-annoncering i form af re-marketing og annoncer samt ugentlige spændende nyhedsbreve.

På Facebook er der lavet to annonceformater – en re-marketing-kampagne med fokus på at lede tidligere besøgende retur til webshoppen og en annonce, der målrettet tidligere besøgende, som endnu ikke er tilmeldt SpejderGEAR’s nyhedsbrev, GEARjournalen.

Siden november er der brugt 2167 kroner på re-marketing annoncen, som til gengæld har genereret 896 genbesøg på SpejderGEAR’s webshop. 37 af genbesøgene har resulteret i et køb til en samlet værdig på 33.960 kroner. På annoncen målrettet nye nyhedsbrevstilmeldinger er der brugt 6881 kroner. Ud af dette beløb er der kommet 535 nyhedsbrevstilmeldinger og 43 websitekøb til en samlet værdi på 33.336 kroner.

Sidst men ikke mindst har OnlinePlus og SpejderGEAR i fællesskab skabt loyalitet hos dem, der er tilmeldt de ugentlige nyhedsbreve. Den gennemsnitlige åbningsrate er på hele 35,9%, mens i alt 7,1 % klikker sig videre ind på SpejderGEAR’s. Tilfredsheden hos nyhedsbrevslæserne afspejles tydeligt i det faktum, at der i alt er blevet omsat for 14.823 kroner på tre nyhedsbreve i marts måned.

Skal vi hjælpe dig videre?
Jeppe Majgaard
Jeppe Majgaard
CEO & Online Marketing Specialist
40 19 62 60
Jimmy Vejlemark
Jimmy Vejlemark
Partner & Online Marketing Specialist
26 11 99 88
Malene Bruun
Malene Bruun
Projektleder
70 22 11 44
Skal vi hjælpe dig videre med din hjemmeside eller webshop?
Indhent tilbud
Send en forespørgsel og få et gratis tilbud på hvordan vi kan styrke din online tilstedeværelseEller ring til os på tlf. 70 22 11 44 og hør mere om hvad vi kan tilbyde.